14/06/2024

Model FIAT 500 u Superga patikama

Dve modne ikone promovišu život na italijanski način

Brend Superga se vraća u naše živote na velika vrata! Obuća sa više od sto godina tradicije postala je modna ikona budućnosti. Superga patike definišu  se sloganom »People’s shoes of Italy«, zbog njihove jedinstvene reputacije i kvalitetne izrade.

Od 1911. godine Superga je počela sa izradom đona od posebne, vulkanske gume, zbog čega je postala prepoznatljiv kultni proizvod. Proizvodnja ove kultne obuće počela je u Torinu u Italiji, a priče o đonu od posebne, vulkanske gume i izuzetnog kvaliteta Superga obuće brzo su se raširile po celom svetu. Otkada nose potpise najuticajnijih ljudi u svetu, postale su nezamenljiv komad u ormarima svih ljubitelja mode i kultnih artikala.

A upravo ove godine legendarni automobil FIAT 500 slavi svoj 60-ti rođendan i zajedno sa Superga brendom čini jedinstven i sjajan par u promociji neprikosnovenog italijanskog stila i načina života! Iako je godinama ostajao veran sebi, Fiat 500 je promenio značajan broj različitih i veoma upečatljivih stilskih izraza. To je jedna od tajni njegove neprolazne mladosti. Njegov dizajn je kontinuirano nepogrešiv i nadahnuo je maštu umetnika i modnih dizajnera koji su mu dali elegantne, ekskluzivne i sportske interpretacije. Počev od 1957. godine do danas, Fiat 500 je uticao na modu, društvo i ponašanje i postao istinski trendseter.

 

Na prezentaciji 20.04.2017.god, novinari iz auto industrije kao i oni koji prate modu, imali su priliku da vide ovaj spoj na licu mesta, da testiraju novi model FIAT 500 i uvere se da je FIAT 500  #Forever young uprkos godinama iza njega.