Mobilnost za milione: Nabolji primer – Opel Corsa ,,120 godina’’ 

U 2019. Opel proslavlja 120 godina proizvodnje automobila– i na taj način 120 godina koje su bile prepune inovacija dostupnih svima. Nemački brend ima tradiciju pionirskog napretka u oblasti visoke tehnologije i u brzini kojom one stižu do serijske proizvodnje. Na taj način mobilnost postaje pristupačna za mnoge i automobili bezbedniji, čistiji, udobniji i praktičniji. Reklamna kampanja povodom 120 godina, ,,Opel. Stvoren u Nemačkoj. Napravljen za svakoga.’’ je zasnovana na ovoj filozofiji.

U zavisnosti od verzije modela, Corsa je prikladna za samce, parove kao i za čitave porodice. Tako i nije iznenađenje što ih je proizvedeno više od 13,5 miliona od 1982. ,,Corsa ostaje jedan od naših najbitnijih modela širom Evrope’’, rekao je Havijer Dušemin, direktor prodaje, postprodaje i marketinga. Bestseler dakle igra vodeću ulogu u godini kada obeležavamo godišnjicu. ,,Opel demokratizuje mobilnost već 120 godina’’, dodao je Dušemin. ,,U našim automobilima mi nudimo pionirsku tehnologiju i  udobnost koja je dostupna za sve. Za to se zalažemo i najbolji primer je Corsa! Naša ponuda modela za godišnjicu ima pravi automobil za svakoga – sa obiljem opreme i po najboljim cenama.’’

Standardna oprema specijalnog modela Corse koji se pozicionira iznad ,,Edition’’ varijante uključuje sisteme asistencije kao što su Park Pilot i Tempomat. Udobnost je povećana uz pomoć grejanja sedišta, grejanja volana i podnih obloga od velura. Pored atraktivnih cena, modeli ,,120 godina’’ takođe nude aluminijumske točkove, stilske elemente od hroma, kao i ,,OPEL’’ i ,,120 years’’ oznake na pragovima vrata. Cene za Opel Corsu ,,120 godina’’ u Nemačkoj počinju od 15.440 eura sa porezom. Sa dodatnim paketima opreme razlika u ceni može da dostigne čak €2,540.00[.  

Corsa premašuje 14 miliona jedinica i kreće se ka elektro-mobilnosti. Sledeća generacija ovog praktičnog, primamljivog i dinamičnog modela će biti predstavljena za nekoliko meseci, uključujući i potpuno električnu varijantu. 2019. Corsa će nastaviti Opelovu 120 godina staru tradiciju automobilskog inženjeringa i mobilnosti za milione sa značajnim i revolucionarnim novim poglavljem.