18/05/2024

Mini sajam Kegelovih prikolica danas (7. aprila) u Dobanovcima uz nagrade

SDT Group, novi uvoznik i serviser poluprikolica, prikolica i specijalnih nadgradnji jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača, nemačke kompanije Kegel /Kögel/, 7. aprila, u svom sedištu – u Dobanovcima (Sretenjska 4) organizuje druženje sa dosadašnjim i budućim kupcima i mini izložbu priključnih vozila ove renomirane marke.

Program manifestacije Kögel Open Day počinje u 14 sati, a okupljeni će, pored upoznavanja sa delom Kegelovog proizvodnog programa, imati mogućnosti da oprobaju svoju veštinu u streličarstvu – gađanju iz luka u strele. Najpreciznije očekuju i vredne nagrade – među njima i produženi vikend u hotelu Mona na Zlatiboru, dok su za sve učesnike ove manifestacije pripremljeni i neki od specijaliteta sa bavarskog menija.

SDT Group na ovaj način obeležava povratak kompanije Kegel na naše prostore i početak uspešne saradnje sa tim nemačkim proizvođačem. Podsećamo, STD Group je od 1. januara 2017. ovlašćeni uvoznik, serviser i prodavac originalnih rezervnih delova za sve proizvode iz programa Kegel za teritoriju Srbije i Crne Gore.