24/05/2024

MILION EVRA ZA SANIRANJE POSLEDICA POŽARA

Hellenic Petroleum Grupa, u čijem se sastavu nalazi i kompanija EKO Serbia, njeni zaposleni, partneri, akcionari i menadžment kompanije izražavaju punu podršku i saosećaju sa svima koji su pogođeni katastrofalnim požarom koji je zahvatio oblast Atike u Grčkoj.

Kompanija je izrazila spremnost da pomogne na adekvatan način kako bi se ublažile posledice požara i u kontaktu je se sa nadležnim organima sa ciljem preduzimanja aktivnosti za pomoć žrtvama. Za te namene Hellenic Petroleum Grupa izdvojila je million evra, a EKO pumpe u Grčkoj će obezbediti neophodno gorivo sa željom da im se priduruže i ostale kompanije kako bi ugroženo stanovništvo dobilo pomoć i što pre se sanirale posledice požara.

Delegacija Hellenic Petroleum Grupe obišla je Megaru i susrela se sa gradonačenikom Grigorisom Stamulisom.

Na zahtev Ministarstva infrastrukture, transporta i mreža, Hellenic Petroleum Grupa finansirala je snimanje iz vazduha oblasti koje su uništene u požaru, kako bi se nadležnim institucijama i službama obezbedile sve potrebne informacije za mapiranje, procenu posledica požara i organizovala pomoć žrtvama.