Mercedes-Benz Truck Roadshow – Najava

Mercedes-Benz Truck Roadshow – Najava

11/05/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, organizovaće 14. i 15. maja od 10 do 18 časova Truck Roadshow gde će biti prezentovana kompletna gama Mercedes-Benz teretnih vozila. Nakon Bugarske, Slovenije i Hrvatske, karavan vozila zaustaviće se na parkingu Tomy Truck Stop restorana u Šimanovcima.

????????????????????????????????????

Posetioci će moći na jednom mestu da se upoznaju sa karakteristikama teretnih vozilima Actros, Arocs, Antos i Atego koji su apsolutni lideri u dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu. Uz pratnju instruktora iz Nemačke prisutnima će biti omogućeno testiranje više modela Mercedes-Benz Actros i Arocs.Euro VI (4)

Dostupni Mercedes-Benz Actros kamioni opremljeni su PPC (Predictive Powertrain Control) sistemom i FleetBoard sistemom. PPC sistem omogućava dodatno unapređenje ekonomičnosti i lakoće rukovanja Mercedes-Benz teretnih vozila, dok telematski sistem FleetBoard obezbeđuje da upravljanje voznim parkom bude efikasnije uz smanjenje troškova.Euro VI (5)

Uz najnovije modele Mercedes-Benz komercijalnih vozila, biće predstavljene brojne Mercedes-Benz postprodajne usluge.