Mercedes-Benz Fresh Fashion – Veče posvećeno mladim dizajnerima

Mercedes-Benz Fresh Fashion – Veče posvećeno mladim dizajnerima

26/06/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, organizovala je 23. juna u saradnji sa Fakultetom primenjenih umetnosti u Beogradu i Ambasadom SR Nemačke, Mercedes-Benz Fresh Fashion događaj.Mercedes-Benz Fresh Fashion (6) Pod pokroviteljstvom ambasadora nemačke Hajnca Vilhelma, u prelepom ambijentu bašte nemačke rezidencije na Senjaku, svoja dizajnerska umeća prezentovali su na modnoj reviji talentovani mladi modni dizajneri iz Srbije.

Prema rečima generalnog direktora Star Import-a, gospodina Rolf-Juergen Seyerle-a:

– Mi smo prepoznali Mercedes-Benz Fresh Fashion kao sjajnu priliku da u Srbiji budemo podrška mladim kreativnim dizajnerima. Očekujemo da će ovo biti samo prvi u nizu projekata, te da ćemo imati priliku da nastavimo započetu saradnju, kako sa ambasadom tako i sa Fakultetom primenjenih umetnosti i će ovaj događaj prerasti u tradicionalno okupljanje

Mercedes-Benz brend je godinama usko povezan sa modnim svetom, prisutan je na raznim Fashion Week projektima u svetskim metropolama, a zaštitno lice novog SUV modela GLC je supermodel Petra Nemcova.Mercedes-Benz Fresh Fashion (1)

Događaju u Beogradu su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz sveta politike, umetnosti i diplomatije: ruski ambasador Aleksandar Čeputin, američki ambasador Majkl D. Kirbi, izraelski ambasador Josif Levi, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministar odbrane Bratislav Gasić, ministar energetike Aleksandar Antić, vicepremijerka Kori Udovički, prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević, operska diva Jadranka Jovanović i mnogi drugi koji su sa oduševljenjem pratili smenjivanje modela na pisti.