Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, nastavlja višegodišnju tradiciju i organizuje Dan otvorenih vrata za svoje kupce teških komercijalnih vozila.

U petak, 31. maja 2019. godine u Centru komercijalnih vozila u Krnješevcima, kompanija Star Import tradicionalno je organizovala Dan otvorenih dana za svoje kupce. Više od 250 kupaca Meredes-Benz teških komercijalnih vozila imalo je priliku da uživa u nešto opuštenijoj atmosferi.

Prisutnima se obratio direktor prodaje i marketinga teških komercijalnih vozila, Aleksandar Trifunović koji je istakao novitete u Mercedes-Benz gami teških komercijalnih vozila i naglasio veliki povratak brenda Fuso na tržište Srbije.
Posetioci su imali prilike da se upoznaju sa potpuno novim modelom Mercedes-Benz Actros.

Samo neke od karakteristika koje krase ovu zvezdu Mercedes-Benz brenda su inovativna, digitalna rešenja, uvođenje kamera umesto retrovizora, još bolje performanse
uz izvanrednu efikasnost. Povratak Fuso brenda na tržište Srbije ove godine je veliki uspeh. Gama vozila Fuso
brenda će proširiti našu ponudu komercijalnih vozila. Izložena dva Fuso Canter vozila i predstavljanje novog prodavca koji će raditi prodaju isključivo ovog brenda samo su početak jačanja Fuso breda i prodaje na ovim prostorima.

Pored kamiona, svoje mesto na Danu otvorenih vrata dobili su i autobusi. Jedna od zvezda drumskog saobraćaja za prevoz putnika – Mercedes-Benz Intouro izložen je ovom
prilikom. Prodaja polovnih komercijalnih vozila je bitan segment poslovanja kompanije Star Import.
Izborom najboljih polovnih kamiona i profesionalnom uslugom naših prodavaca dalje razvijamo sopstveni brend Emil Frey Polovni kamioni. Posetioci će imati prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za naša
vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.

Pod brendom Auto Space izložena je i ponuda rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme različitih proizvođača (Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva). Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.