“Maximum Care” za automobile, kreiran po mogućnostima vlasnika

“Maximum Care” za automobile, kreiran po mogućnostima vlasnika

03/01/2018 Off By admin@mobilpublic

Od 1. januara 2018. godine, Mopar u saradnji sa bankom Credit Agricole kreće sa finansiranjem prodaje servisnih ugovora, tačnije produžene garancije pod nazivom Maximum Care. Finansiranje je namenjeno privatnim licima, potencijalnim ili postojećim vlasnicima nekog od vozila FCA brendova.

Kupovina Maximum Care produžene garancije uz finansiranje je moguća kako prilikom kupovine novog vozila tako i kasnije, sve dok je vozilo u periodu dvogodišnje ugovorne garancije. Period finansiranja traje do najviše 18 meseci. Učešće nije obavezno.

Kalkulator kredita je od 1. januara 2018. godine dostupan  je na stranici http://www.fiatsrbija.rs/servis-i-usluge/mopar-finansiranje (provera kreditne sposobnost i iznosa mesečne rate).

Ugovaranje finansiranja kao i zvanična registracija Maximum Care produžene garancije, se obavlja kod najbližeg ovlašćenog dilera FCA Srbija.

Svi potencijalni kupci prodene garancije mogu na sledećem linku da pronađu više informacija o ovoj akciji: www.fiatsrbija.rs ili da se detaljnije informišu u nekom od FCA ovlašćenih servisa.