Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

31/03/2016 Off By admin@mobilpublic

Fiat Professional predstavlja Talento, model koji je, zahvaljujući velikoj nosivosti, idealan saradnik za profesionalce koji se kreću po gradskim ulicama, kao i za one na otvorenim putevima. Model se odlikuje svestranošću i mogućnošću prilagođavanja najrazličitijim potrebama kupaca. Njegovo ime – Talento – dočarava urođeni kvalitet i koncept visoke vrednosti, podsećajući na naziv antičkog novčića, u skladu sa najboljom tradicijom brenda Fiat Professional. Ime nosi veliku simboličku vrednost i upućuje na mogućnosti i sposobnosti vozila i – ukratko – na njegov talenat. Sve njegove funkcije su od suštinskog značaja za odgovor na izazove budućnosti._MSA0119D

Kada je reč o stilu, novi Talento se odlikuje kompaktnošću i skladnim proporcijama: izdužen vetrobran je funkcionalno spojen sa kratkom haubom, tako da prednji deo vozila ostavlja impozantan ali dinamičan utisak. Horizontalna struktura, sa smelim, jasnim linijama, u skladu sa duhom nove game Fiat Professional povećava širinu i nosivost vozila, što je jasno sugerisano četvrtastim oblikom zadnjeg dela, istovremeno prenoseći ideju dinamičnosti i stabilnosti. Novi model je izveden sa pouzdanim, snažnim i  štedljivim turbo i twin turbo dizel motorima, koji isporučuju do 145 KS. Linija novog modela Talento predstavlja vezu između modela Doblò Cargo i Ducato i uvećava opseg kapaciteta i dužina tovarnog prostora u ponudi game Fiat Professional, dajući sveobuhvatne, zadovoljavajuće odgovore na sve potrebe poslovnog prevoza tereta.

Kao rezultat, dobijeno je funkcionalno vozilo koje maksimizuje rad, vreme i prihode, fokusirajući se na stvarne potrebe kupaca, kroz čitav niz verzija, uključujući kombi vozila, minibus verzije, kamionete i vozila sa ravnim platformama. Talento – sa jednostavnom, kompletnom linijom – i Fiat Professional – sa sveobuhvatnim linijama modela i organizacijom prilagođenom profesionalcima – zadovoljavaju sve potrebe kupaca koji traže sve specifičnija rešenja.