Leto u znaku Suzuki automobila i motocikala

Leto u znaku Suzuki automobila i motocikala

20/06/2015 Off By admin@mobilpublic

Vitara već od 13.290 evra, S-Cross od 11.990, a Swift 8.990 evra sa PDV-om. I motocikli dobili akcijske cene: startna za popularni V-Storm 6.990 evra. U ponudi sve vrste finansiranja kupovine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Među retkim uvoznicima novih vozila u Srbiji, koji su za pet meseci ove godine uspeli da nadmaše prodaju iz istog perioda 2014. nalazi se Euro Sumar, uvoznik, distributer, prodavac i serviser Suzukijevih automobila i motocikala. Održavanje dobrog trenda zavisi od dobre ponude, a upravo takva stiže ovih dana.

Apsolutni prolećni hit – nova Suzuki Vitara u leto “ulazi” sa početnom cenom od nesumnjivo privlačnih 13.290 evra sa PDV-om i to za varijantu sa 1,6-litarskim motorom od 120 KS i bogatim Comfort paketom opreme. Kupci mogu da biraju između četiri nivoa opreme, petostepenog i šestostepenog manuelnog ili šestostepenog automatskog menjača, benzinskog ili dizel motora i pogona na dva ili četiri točka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akcijsku cenu ima i S-Cross, pa verzija sa 1,6-litarskim benzinskim motorom od 120 KS i baznim nivoom opreme košta 11.990 evra sa PDV-om. Početna cena popularnog Swifta sa motorom od 94 KS i GA paketom opreme trenutno je 8.990 evra sa PDV-om. Pomenuta vozila se nude sa skladišta – otuda je isporuka odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Letnja ponuda obuhvata i odličan asortiman motocikala po specijalnim, sniženim cenama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recimo, startna cena za jedan od najtraženijih modela V-Strom je 6.990 evra sa PDV-om, a važi za verziju 650 A. Motocikli se mogu nabaviti i na trogodišnji lizing aranžman uz učešće od 30 odsto, pa za pomenuti model mesečna rata iznosi 130 evra.