Land Rover Discovery 5 premijerno na Beogradskom sajmu automobila

Kompanija British Motors, ekskluzivni distributer Jaguar Land Rover vozila, nastupa prvi put na sajmu automobila u Beogradu i predstavlja novi model Land Rover Discovery 5. Pored novog modela nalazi se još osam premijum vozila brendova Jagur i Land Rover.

„Drago nam je što imamo priliku da posetiocima predstavimo novi model Land Rover Discovery 5 i verujemo da će postići uspeh na srpskom tržištu.“- izjavio je Ostoja Mijajlović, vlasnik i generalni direktor kompanije British Motors.

Jaguar beogradskoj publici predstavlja modele Jaguar XE, Jaguar XF i dva modela Jaguara F-PACE. Brend Land Rover pored novog Discovery 5 predstavlja i modele Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport i Range Rover.

 „Zadovoljstvo nam je što smo postali bogatiji za još jednog partnera kao što je kompanija British Motors i verujemo u dobru saradnju i rezultate u daljoj budućnosti. Svojim najmodernijim salonom u Istočnoj Evropi kompanija British Motors je ispunila najviše propisane standarde Jaguar Land Rover grupacije, koja inače beleži najbolje rezultate među premijum brendovima, dok je Jaguar najveći rastući brend u svetu.“ – istakao je Andrew Prest, generalni direktor kompanije Wallis Adria.

Kompanija British Motors je ekskluzivni distributer Jaguar Land Rover vozila za Srbiju, čiji je prodajno-servisni centar otvoren u avgustu prošle godine. Ovo je najmoderniji centar u istočnoj Evropi, koji je urađen po najvišim propisanim standardima JLR grupacije, a od nedavno je i uvoznik i distributer Pirelli i Bridgestone pneumatika.