KUPITE PIVO U IDEA, RODA ILI MERKATOR PRODAVNICAMA I OSVOJITE HARLEY DAVIDSON

KUPITE PIVO U IDEA, RODA ILI MERKATOR PRODAVNICAMA I OSVOJITE HARLEY DAVIDSON

05/06/2016 Off By admin@mobilpublic

Znajući da su fanovi motora ujedno i jedni od najvećih ljubitelja piva IDEA, RODA, Mercator centri i Harley Davidson odlučili su da ovog leta svima onima koji kupe pivo u vrednosti od 500 dinara pruže priliku da osvoje dva Harley Davidson motora, opremu za ove impresivne dvotočkaše, kao i brojne druge nagrade. Nagradna igra traje do kraja juna, a svaka srećka koju potrošači dobiju krije jednu od ovih mnogobrojnih nagrada.

DSC_9797

Veliki broj novinara, poznatih ličnosti i poslovnih partnera uživao je u prijatnoj atmosferi, probnoj vožnji i programu koji su u okviru moto karavana za njih priredili IDEA, RODA, Mercator i Harley Davidson. Prisutni su imali priliku da dožive huk snage 2.000 kubika i osete vožnju na 400 kilograma teškim moćnim mašinama, kao i da čuju neke zanimljivosti koje se vezuju za ove dvotočkaše.

DSC_9786

IDEA, RODA i Mercator u svojoj ponudi imaju više od 200 različitih piva iz 15 država sa nekoliko kontinenata. Bogata ponuda obuhvata oko 50 razičitih brendova, a pored različitih vrsti koje potrošači mogu ovde pronaći u ponudi se nalazi i bezglutensko, kao i bezalkoholno pivo.

Proleće je prava prilika za ispijanje piva i velika druženja, a kada se asfalt usija ništa ne može zameniti uživanje u vožnji. Zato, zavirite u bogatu ponudu piva koju ovi trgovinski lanci imaju u svom asortimanu i čestvujte u nagradnoj igri.

DSC_9672

Takođe, ova cool ekipa poziva sve fanove piva i Harley Davidson motora na veliki događaj na Ušću, gde će 4. i 5. juna imati priliku da provozaju ovaj čuveni dvotočkaš.

Postanite jedan od članova Harley ekipe, koji su poznati po vožnji sa velikim stilom i putovanje može da počne!