18/05/2024

Kompanija Radulović i BMW otvorili nova vrata budućnosti

U čast obeležavanja 100 godina brenda BMW, kompanija Radulović, ovlašćeni diler BMW vozila već 30 godina, obeležila je ovaj jubilej u novootvorenom renoviranom salonu u Novom Sadu. Ovaj salon površine 700m2 na dva nivoa, u potpunosti je obnovljen i modernizovan i opremljen po najnovijim BMW standardima.

bu9a3857

„BMW kaže da budućnost pripada onima koji su dovoljno hrabri da je oblikuju. Otvaranje ovog salona jeste hrabar iskorak, ali mi bezrezervno verujemo u BMW brend i zajedničku budućnost. Iznad svega, ova investicija je za vlasnike BMW vozila,  jer naš uspeh se ne meri brojem prodatih vozila, već autentičnim i iskrenim zadovoljstvom naših klijenata. I to je naša misija i za vek pred nama,“ izjavila je na svečanom otvaranju salona Aleksandra Radulović, direktor marketinga kompanije.

bu9a4147

Prisutnima se na proslavi jubileja u novootvorenom salonu u ime BMW Group obratilo putem video linka Konrad Baumgartner, direktor prodaje za region Afrike, Kariba i Istočne Evrope, a direktorka Delta Auto grupe Aleksandra Đurđević dodelila je plaketu Draganu Raduloviću, osnivaču firme, za posvećenost i doprinos.

bu9a3632

Ono što BMW čini drugačijim jesu njegova opredeljenost za tehnološku inovativnost i društvenu odgovornost. A za narednih sto godina BMW je već plasirao svoju viziju – BMW VISION NEXT 100 koncept –  koji, kako mu i samo ime kaže, donosi prvi uvid u ono što je vizija automobila za naredni vek.

Proslavi jubileja brenda i svečanom otvaranju renoviranog salona prisustvovalo je više od 200 zvanica, klijenata, poslovnih partnera i gostiju iz javnog života.