Kompanija NBG Leasing potpisala ugovor sa Mercedesovom finansijskom institucijom

Kompanija NBG Leasing potpisala ugovor sa Mercedesovom finansijskom institucijom

05/10/2016 Off By admin@mobilpublic

Uspešna saradnja Mercedes Benz – a, kompanije Star Import i NBG Leasing – a krunisana je potpisivanjem Master Cooperation Agreement sa Daimler Financial Services AG, čime NBG Leasing nastavlja saradnju sa ovim renomiranim proizvođačem automobila.

star-experience-2016-2910

“Ovaj ugovor nam mnogo znači, ne samo zato što je potvrda uspešne saradnje koja traje već 10 godina, nego zato što potvrđuje činjenicu da je NBG Leasing siguran i pouzdan partner, velikim brendovima i kompanijama kao što je Merceds Benz, ali ujedno i našim klijentima kojima nudimo vrhunske proizvode i vrhunsku uslugu”, rekla je Silvana Tričković, generalna direktorka kompanije “NBG Leasing”.

silvana-trickovic

NBG Leasing je pouzdana, fleksibilna i efikasna lizing kuća koja   nudi finansiranje automobila, mašina i opreme renomiranih kompanija, a na zahteve klijenata odgovara u najkraćem mogućem roku primenjujući poseban pristup i specijalnu pažnju za svakog pojedinačnog klijenta. Portfolio, NBG Leasing – a vredi preko 50 miliona evra, a stabilnost i profitabilnost izdvajaju ovu kompaniju od konkurencije na tržištu. Fleksibilnost se ogleda u saradnji sa velikim brojem različitih klijenata, a efikasnost se ogleda u brzini i kvalitetu realizacije svih zahteva klijenata ka ovoj kompaniji.