Kompanija EKO Serbia uručila ključeve stana!

Novogodišnji i božićni praznici su iza nas, a kompanija EKO Serbia, svojom glavnom nagradom u okviru EKO Smile nagradne igre obradovala je, neposredno pre njih, jednu celu porodicu. Konkretno, obradovali smo porodicu Anteleski iz Obrenovca, jer je upravo Saša Anteleski dobitnik EKO Smile glavne nagrade – stana u Beogradu.

Predstavnici kompanije EKO Serbia su danas srećnom dobitniku, koji je izvučen na javnom izvlačenju u TC Ušće 24.12.2016., zvanično uručili ključeve stana veličine 44 kvadratna metra, u potpuno novoj zgradi u Beogradu (Zemunu) sa parking mestom. Nagradna igra je bila organizovana za sve potrošače na EKO Serbia benzinskim stanicama koji koriste EKO Smile karticu. Menadžment kompanije je ovom prilikom čestitao srećnom dobitniku, zahvalio se svim učesnicima na ukazanom poverenju i poželeo sve najlepše u budućem životu srećnom dobitniku stana.

Smile klub, program lojalnosti kompanije EKO Serbia pokrenut je 2013. godine i danas ima više od 400.000 učlanjenih vozača. U protekle tri godine, više miliona poena je dodeljeno potrošačima, koji su ih iskoristili i preuzeli preko 350.000 poklona. Sa željom da se zahvale svim  lojalnim potrošačima, ali i onima koji će to postati, EKO Serbia je odlučila da uvede još novina i iznenadi sve njih na pozitivan način. Ponuda poklona je obnovljena, unapređena je mobilna aplikacija, a dodatno organizovana i velika nagradna igra. Za sve one koji još uvek ne poseduju svoju EKO Smile karicu, procedura dobijanje iste je vrlo jednostavna – možete je preuzeti na svakoj EKO Serbia benzinskoj stanici.

Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije – Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o  zaposlenima, lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine. EKO Serbia je članica  Hellenic Petroleum grupacije, energetskog lidera  u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u Srbiji od 2002. godine, kroz mrežu od 53 benzinske stanice.