Kompanija Centar Boban novi diler i serviser za vozila Citroen u Srbiji

Kompanija Centar Boban novi diler i serviser za vozila Citroen u Srbiji

24/01/2017 Off By admin@mobilpublic

Centar Boban, renomirana auto kuća sa skoro tri decenije rada na prodaji novih i polovnih vozila, kao i pružanju sveobuhvatne usluge automobilistima na redovnom održavanju, servisiranju i opremanju vozila, od decembra prošle godine, u saradnji sa kompanijom Avtonova KAB, postao je zvanični diler i serviser za vozila iz programa Citroen na teritoriji Srbije.

Posle vrlo uspešne dugogodišnje saradnje sa Chevrolet-om na prodaji i servisiranju novih vozila, koja je okončana 2013. godine usled njihove poslovne odluke da prekinu prodajne aktivnosti na teritoriji evropskog kontinenta, novonastala situacija je za Centar Boban predstavljala šansu da nađu novog kvalitetnog poslovnog partnera, koji bi im omogućio perspektivan nastavak rada na polju prodaje novih vozila. Upravo to su prepoznali u saradnji sa preduzećem Avtonova KAB i njihovim brendom Citroën, dobro kotiranom markom kako na evropskom tako i na domaćem tržištu.

– „Posle nekoliko godina otežanog prisustva Citroena u Srbiji, pojavio se novi uvoznik, koji je dobro upoznat sa svim aspektima poslovanja u ovom sektoru, kao distributer tog,  ali i drugih marki na teritorijama mnogih balkanskih zemalja (Makedonija, Srbija, Crna Gora, Albanija…). Uvereni smo da će ova saradnja biti veoma uspešna i perspektivna, i sa punim poverenjem pristupamo realizaciji dogovora i potpisivanju ugovora o prodaji i servisiranju Citroën vozila, kao ovlašćeni prodavac i serviser ovog velikog brenda auto-industrije.“ – rekao je prilikom predstavljanja nove delatnosti novinarima, direktor prodaje Centra Boban, Vladimir Atanacković, direktor prodaje vozila.

Centar Boban počeo je sa radom 1990. godine, zamišljen kao jedinstveno mesto namenjeno automobilistima. Kao jedan od najkompletnijih auto-centara u Srbiji, Centar Boban pruža niz usluga, preko savremene automatske perionice vozila sa dve brze linije, vulkanizerskih usluga i prodaje guma, benzinske i TNG stanice, tehničkog pregleda sa uslugom osiguranja i registracije vozila na licu mesta uz izdavanje registarske nalepnice, savremene linije za limarsko-farbarske usluge, do prodaje i servisiranja novih vozila marke Citroën itd. Od drugih auto centara izdvaja ih dijagnostičko odeljenje, koje poseduje jedinstveni uređaj za kontrolu stanja amortizera na vibro-test pločama i Dynojet motornu kočnicu za ispitivanje snage i obrtnog momenta motora na točku automobila… i sve to na jednom mestu, na samom rubu centra Beograda, na samo 2km od Terazija, u Dunavskoj ulici.

Svi zainteresovani će biti u mogućnosti da u salonu Centra Boban pogledaju sve modele automobila iz Citroënove ponude bilo da je reč o putničkom ili dostavnom i lakom teretnom programu. Uz obezbeđene demonstracione automobile, potencijalni kupci će moći da se uvere u apsolutno kvalitetnu ponudu vozila i njihove performanse.

Kada je reč o servisiranju vozila, obezbeđen je pun asortiman originalnih rezervnih delova po pristupačnim cenama, uz pružanje visoko kvalitetnih dijagnostičkih i mehaničarskih usluga za vozila kako u garantnom, tako i van garantnom roku. Pored uobičajenih usluga auto-servisa, Centar Boban raspolaže i savremenim limarsko-farbarskim odeljenjem, u kojem su, uz već uspostavljenu saradnju sa svim osiguravajućim kućama, u mogućnosti da saniraju sve vrste šteta.

Centar Boban je kroz podršku svom istoimenom auto sportskom klubu, više od dve decenije aktivan i u svetu domaćeg auto sporta, kao i kroz zvanično zastupništvo svetskog broj jedan brenda za obaveznu i sigurnosnu opremu vozila i takmičara, italijanskog SPARCO-a. Centar Boban je takođe bio inicijator i organizator niza auto trka na beogradskom Ušću i oživeo tradicionalnu “Letnju ligu” posle skoro dve decenije pauze. ASK Centar Boban je višestruki dobitnik najviših priznanja i zlatnih plaketa koje dodeljuje sportski auto-moto savez Srbije za klupske uspehe i rezultate svojih takmičara.

Godine uložene u razvoj i modernizaciju samog centra, uspešnog poslovanja i kompletnost usluga, potvrđene su dvema laskavim titulama Auto Centar Decenije 1990-2000 i 2000-2010.