24/05/2024

KOMPANIJA AUTOKOMERC PROSLAVILA 25. GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA

????????????????????????????????????

Autokomerc, najstarija domaća privatna kompanija u auto branši,  je 28. decembra obeležila 25. godina postojanja i uspešnog rada. Na svečanosti upriličenoj povodom obeležavanja jubileja gosti su imali priliku da uživaju u bogatom muzičkom programu uz nastup braće Teofilović, koji su doneli duh tradicije, plesnoj tački koja nas vodi ka budućnosti i u fantastičnoj slavljeničkoj atmosferi.

  

U ime domaćina gostima su se obratili Rajko Đurđević, osnivač i vlasnik Autokomerca i Zorica Đurđević generalna direktorka kompanije. Miloš Vujanović, generalni direktor Porsche SCG je gospodinu Rajku Đurđeviću uručio zahvalnicu za uspešno predstavljanje brendova Audi i Volkswagen na tržištu Srbije više od dve decenije.

Godine 1992. Rajko Đurđević, osnivač i vlasnik, započeo je ostvarenje svog sna – strast prema automobilima pretočio je u biznis, osnovao kompaniju Autokomerc i na taj način postao pionir privatnog preduzetništva u Srbiji. Već tada, Autokomerc se istakao kao lider, jer je prvi na tržište Srbije 1996. godine uveo svetske proizvođače automobila i to one najbolje – brendove iz Volkswagen grupe. Najpre kao uvoznik, a danas zvanični diler za Audi i Volkswagen, Autokomerc je dosledno gradio svoju poslovnu reputaciju.

Tokom 25 godina kompanija uspešno radi na implementaciji evropskih standarda i unapređenju svih segmenata u domenu auto industrije – od uvoza, prodaje  i servisiranja automobila do podrške auto-moto sportu.Danas je Autokomerc, prepoznatljivo ime u auto branši i značajan privredni subjekat u našoj zemlji.