Kompanija Adeco proslavila 25 godina poslovanja

Povodom obeležavanja 25 godina kompanije, u predivnom ambijentu restorana „Ribarac“ na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, krajem novembra, održana je centralna proslava ovog značajnog jubileja. Događaju je prisutvovalo oko 300 zvanica, poslovnih partnera, prijatelja kompanije i zaposlenih u Adeco-u. Tom prilikom, mnogobrojnim zvanicama, obratili su se Miroslav Gvozdenović, osnivač i Nikola Gvozdenović, direktor kompanije Adeco.

miroslav-gvozdenovic__0649

„Odluku da osnujem preduzeće Adeco doneo sam 1991. godine, razmišljajući kakva budućnost čeka moje sinove kada jednog dana budu završili škole. Takođe, moje iskustvo, dok sam kao inženjer radio u Rafineriji nafte Novi Sad, mi je govorilo da velikom proizvođaču poput Rafinerije nije bilo u interesu da podmiruje potrebe kupaca za malim količinima proizvoda na teritoriji tadašnje Jugoslavije. Bila su to ulja i omekšivači za gumarsku i kablovsku, tekstilnu i kožarsku industriju. Tu sam video šansu za malo porodično preduzeće“ – istakao je Miroslav Gvozdenović, osnivač Adeco-a.

mr__1038

Pozdravivši prisutne, Nikola Gvozdenović, direktor Adeco-a je između ostalog istakao – „Naš plan je da se u godinama koje dolaze još više približimo našim kupcima. Nastojaćemo, da kupcima, kroz naše proizvode i usluge prenesemo inovacije koje propisuju proizvođači motora i opreme, trendove u svetu, koji iako sporo, ipak dolaze i na naša tržišta. Nastavićemo da radimo na edukaciji naših zaposlenih u cilju sticanja novih znanja i povećanju njihove efikasnosti, kao i na edukaciji kupaca i razvoju njihove svesti o primeni i kvalitetu naših proizvoda. Proširenje proizvodnih i skladišnih kapaciteta, kroz investicije u novu opremu u proizvodnji biće imperativ u periodu koji je pred nama.“

nikola-gvozdenovic__0694

Bila je ovo prilika da se Adeco prigodnim poklonima zahvali svojim zaposlenima sa najdužim radnim stažom, u proseku preko 20 godina. Poklone zaposlenima uručuio je Miroslav Gvozdenović. Takođe, ovom prigodom Nikola Gvozdenović je uručio zahvalnice i poklone poslovnim partnerima sa kojima Adeco ima višegodišnu uspešnu saradnju. Uz prigodan zabavni program, za koji se pobrinuo tamburaški ansambl „Zorule“, nastavljena je proslava.