KIA vozila za turnir  UEFA Futsal EURO Serbia 2016

KIA vozila za turnir UEFA Futsal EURO Serbia 2016

01/02/2016 Off By admin@mobilpublic

Kompanija KIA MOTORS dugogodišnji je partner Svetske i Evropske Fudbalske Federacije (FIFA i UEFA) dajući na taj način značajan doprinos najmasovnijem sportu na planeti. Tokom predstojećeg Evropskog Prvenstva u futsalu koje se od 2. do 13. februara 2016. godine održava u Beogradu, KIA MOTORS će biti oficijelni prevoznik turnira, a KIA vozilima će se voziti ugledni gosti turnira, zvanice, sudije, tehničko osoblje i naravno takmičari.

kia-futsal-528

Nakon prvog kontigenta od deset vozila koji je služio za potrebe žreba početkom oktobra prošle godine, KIA MOTORS je za predstojeći turnir obezbedio još 18 putničkih vozila za prevoz zvanica i gostiju turnira. Reč je o širokom spektru vozila cee’d, Sportage i Carens, kao i premijum modela Optima i Sorento. Na ovaj način Korporacija KIA MOTORS obezbeđuje najviši kvalitet i komfor prevoza predstavnika UEFA i ostalih učesnika turnira. Pored putničkih automobila, za prevoz timova i opreme KIA je obezbedila i čitavu flotu putničkih i teretnih vanova.

kia-futsal-534

Ceremonija svečanog uručenja ključeva održana je u subotu 30.januara 2016. godine u 10 časova na platou ispred severnog ulaza u Beogradsku Arenu. Direktoru turnira UEFA FUTSAL EURO Srbija, gospodinu Zdravku Jokiću i predstavnicima Fudbalskog Saveza Srbije, koji je tehnički organizator Evropskog prvenstva, ključeve je uručio Milan Derbogosijan, marketing i PR menadžer Kia Motorsa za Srbiju.

kia-futsal-540

Još jedan od značajnih projekata KIA MOTORS-a tokom prvenstva u Beogradu jeste i projekat Official Match Ball Carrier. Reč je o projektu u kome je KIA odabrala desetoro dece iz Srbije, takmičara Mini-Maxi lige FSS-a, koja će tokom turnira, a pred početak svakog meča, ceremonijalno izneti zvaničnu loptu turnira i predati je sudijama. Osim što je ovo svakako veliki događaj za svako dete, kompanija KIA MOTORS želi da ovaj projekat ima i društveno odgovorni i socijalni karakter.

kia-futsal-531

U saradnji sa Fudbalskim Savezom Srbije, i zvaničnicima Mini-Maxi Lige, KIA je odabrala decu koja su uključena u ovaj program. Kao kriterijum za izbor dece uzimao se njihov socijalno-ekonomski status i dosadašnja životna priča sa željom da se ova prilika pruži upravo onoj deci koja su najugroženija i kojima je ovo možda i jedinstvena prilika da dožive prelepe trenutke uz sport koji obožavaju.