KIA AUTO pokrenula je novu kampanju pod nazivom World Cup Edition

Kompanija KIA AUTO pokrenula je novu kampanju pod nazivom World Cup Edition gde je pored postojećih vrhunskih uslova beskamatnog finansiranja za sve modele, obezbedila dodatne pogodnosti za atraktivni sportski kupe – pro_cee’d. U najnovijoj finansijskoj ponudi model pro_cee’d se sada može dobiti uz beskamatni kredit na čak 7 godina uz obavezno učešće od min. 30% za fizička lica.kia_ceed_03_2013_3150

Tako, na primer, model pro_cee’d 1,4 LX Fun sa 1/3 učešća može da se kupi uz meseču ratu već od 89 evra što ovaj model svrstava u Best Buy modele na tržištu. Paket opreme Fun obuhvata sve elemente bezbednosti i komfora koje se očekuju od jednog modernog automobila, kao što su elektronski bezbednosni sistemi ABS, ESP, VSM, HAC, TCS, zatim šest vazdušnih jastuka, centralno zaključavanje, dnevna svetla, klima uređaj sa hlađenom pregradom ispred suvozača, radio/CD/mp3 plejer sa 6 zvučnika i USB/AUX ulazima, putni računar, podizači stakala, električno podesivi retrovizori i još mnogo toga….kia_ceed_03_2013_3861

Ostali najtraženiji modeli Kije (Rio, cee’d i Sportage) se takođe mogu dobiti uz beskamatno finansiranje do 5 godina i to na celokupnu vrednost vozila.

Akcija važi u svim KIA salonima širom Srbije i ograničena je količinom vozila na lageru koja su obuhvaćena ovom kampanjom.

Ne treba zaboraviti da je kompanija KIA MOTORS vlasnicima KIA vozila daje čak 7 godina fabričke garancije na kompletno vozilo, što predstavlja dodatni dokaz kvaliteta ovih vozila i izdvaja ih od konkurencije.