14/06/2024

Karting takmičenje “BUDI POBEDNIK 8” – DOBILI SMO POBEDNIKA!

????????????????????????????????????

U subotu 28. oktobra na stazi Autokomerc  Karting Centra održane su polufinalne i finalna trka ovogodišnje sezone amaterskog karting kupa BUDI POBEDNIK 8. Fantastična atmosfera, napetost i žestoka borba obeležili su finalnu trku, iz koje je kao pobednik izašao Bruno Sovrano, koji je osvojio fantastičnu glavnu nagradu – automobil Volkswagen UP. Ključeve novog VW UP-a Brunu Sovranu je uručio prošlogodišnji pobednik, Stefan Gvozdić.

U polufinalu je 25 takmičara bilo podeljeno u 5 grupa prema plasmanu na listi. Trkali su se za ulazak u finale, u koje je prošlo 5 pobednika iz svake polufinalne grupe:

I grupa – Dušan Lončarević (startna pozicija 5)

II grupa – Ratomir Stevanović (startna pozicija 4)

III grupa – Miloš Đenić (startna pozicija 1)

IV grupa – Domagoj Bulat (startna pozicija 3)

V grupa – Bruno Sovrano (startna pozicija 2)

Svi finalisti dobili su i poklone naših tradicionalnih partnera: pretplatu na Top Speed magazin, Bambi pakete, Red Bull pakete, pehare i šampanjac. Svi polufinalisti dobili su magazin Top Speed, poklone Autokomerc Centra Aerodrom, vaučere za Autokomerc Karting Centar i naravno medalje.

Uzbudljivu takmičarsku i navijačku atmosferu na stazi Autokomerc Karting Centra podgrejali su Inspetkor Blaža i DJ Neša.

Autokomerc Racing Team i Autokomerc Karting Centar, kao organizatori,  čestitaju najboljim takmičarima i zahvaljuju svim učesnicima ovogodišnje sezone našeg karting kupa. Obećavamo vam i za narednu godinu još uzbudljiviju takmičarsku sezonu i pozivamo vas da se već spremate za BUDI POBEDNIK 9.