23/06/2024

JOŠ VIŠE PROSTORA U KABINAMA MAXISPACE MODELA RENAULT TRUCKS T

Renault Trucks T High Sleeper je savršen za dugolinijski transport. Kabina ima ravan pod, a u zadnjem delu je široka 2,5 metra. Osim toga, vozačima koji žele dodatni komfor, Renault Trucks nudi kabinu Maxispace sa dodatnim smeštajnim kapacitetima, u koju može da se postavi i sto na izvlačenje.

Zahvaljujući ravnom podu, širini zadnjeg dela kabine od 2,5 m i prostoru za stajanje višem od dva metra, Renault Trucks T je idealno sredstvo za transport na dugim linijama. Vozači koji žele još više skladišnog prostora i dodatnu opremljenost enterijera mogu da se odluče za kabinu Maxispace i da izaberu jednu od tri posebne unutrašnje dekoracije.renault t maxispace 1

Na prvom mestu, umesto ležaja, u gornjem delu kabine Maxispace nalazi se dodatni prostor za odlaganje stvari. Ova polica sastoji se od tri pregrade visine 36 cm, a svaka pregrada ima integrisano osvetljenje i rolo klizne zavese za zatvaranje.

Osim toga, deo ležaja je i sto dimenzija 81 x 60 cm, koji se rasklapa pritiskom na dugme. Posle obroka, sto može da se sklopi i da se postavi uspravno na zadnji zid kabine. Sto ima pregrade sa podlogama protiv vibracija i isporučuje se u kompletu sa dva tanjira, dva noža, dve viljuške i dve kašičice.new renault trucks t

I za kraj, vozaču je na raspolaganju i dodatni smeštajni prostor, u fioci ispod vozačevog sedišta.

Na ovaj način kabina Maxispace pruža dodatni komfor u vozilu Renault Trucks T i, zadovoljava potrebe onih vozač čiji je prioritet da vozilo bude udobno i da imaju dovoljno prostora za odlaganje stvari.