23/05/2024

Jeep® i Harley-Davidson® zajedno na 21. European Bike Week

Petu godinu zaredom brend Jeep® biće jedan od sponzora 21. Evropske motociklističke nedelje (European Bike Week) – najvećeg motociklističkog događaja u Evropi i najvećeg okupljanja ljubitelja Harley-Davidson Brenda. Ovaj događaj održaće se oko prelepog jezera Faak u austrijskim Alpima od 4. do 9. septembra. Sada, kada navršava 21 godinu, ovaj događaj sprema atmosferu za žurke, sa vrhunskim bendovima koji će nastupati uživo na bini i motociklistima iz celog sveta koji će moći da uživaju u vožnji uzbudljivim alpskim putevima.

Posetioci će takođe imati priliku da zamene dvotočkaše četvorotočkašima, jer će brend Jeep podići uzbuđenje do maksimuma uz program prepun akcije koji uključuje uzbudljive test vožnje najnovijih Jeep modela na poligonima posebno napravljenim za ovu priliku, kao i na brdskim stazama. Ovaj događaj još jednom potvrđuje snažnu vezu između brendova Jeep i Harley-Davidson, nakon prošlogodišnje ključne uloge koju je brend Jeep imao kao partner i zvanični sponzor glavnih događaja i relija u organizaciji brenda Harley-Davidson širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Ovo prestižno partnerstvo dva legendarna američka brenda zasnovano je na zajedničkim vrednostima koje uključuju autentičnost, strast, slobodu i osećaj pripadnosti. Ono se takođe nadovezuje na reputaciju oba brenda koji proizvode vozila koja mogu biti personalizovana da oslikavaju kreativnost i individualnost svojih vlasnika.

Ova sinergija će još jednom biti potvrđena kada legendarni Jeep Wrangler i Jeep Renegade budu predvodili veliku povorku motocikala koja će svečano obeležiti početak Evropske motociklističke nedelje.

Zvezda ovogodišnjeg događaja ipak će biti novi Jeep Cherokee – korak napred u evoluciji najboljeg terenca srednje kategorije na celom tržištu – i modela koje podjednako dobro ispunjava zahteve modernog života u gradu kao što savladava avanture van utabanih staza.

Kao zvezda poligona za test vožnju, model Cherokee može da se pohvali osveženim dizajnom koji odiše vrhunskim karakterom ovog brenda, a istovremeno ostaje veran legendarnom stilu brenda Jeep. Cherokee sada ima novi prednji deo sa LED svetlima i karakterističnim „vodopad“ poklopcem motora kao i novu laganu aluminijumsku strukturu i redizajnirana vrata prtljažnika za moderan i prepoznatljiv izgled. U unutrašnjosti nalazi se čitav spektar tehonlogija lakih za korišćenje koje donose više udobnosti i povezanosti , kao i veći nivo zaštite putnika, dok materijali vrhunskog kvaliteta i završna obrada pokazuju da je mnogo pažnje posvećeno detaljima.

Novi Jeep Cherokee – sledeća generacija svestranog terenca srednje kategorije brenda Jeep – biće dostupan kupcima za test vožnje uz novi model Renegade za 2019. godinu, novi Wrangler, Compass i Grand Cherokee Trailhawk. Još jedna od dodatnih aktivnosti biće doživljaj novih modela Renegade i Compass kroz virtuelnu realnost u Jeep Lounge zoni u okviru Harley prostora, gde će posetioci moći da se upoznaju glavnim karakteristikama dva najpopularnija terenca iz evropske postave brenda Jeep.

Jeep Renegade za 2019. godinu u režiji brenda Mopar®

Posetioci ovog događaja moći će takođe da vide i novi Jeep Renegade personalizovan sa više od 130 originalnih dodataka iz kompanije Mopar® – brenda FCA grupe zaduženog za proizvode i usluge koji se dodaju nakon prodaje. Ovi dodaci razvijeni su da pomognu vlasnicima da poboljšaju i terenske karakteristike svojih automobila kao i njihov gradski imidž. Jeep® Renegade za 2019. godinu u Alpine White boji na štandu brenda Mopar opremljen je zadivljujućim alu-felnama od 19 inča, u kombinaciji sa kapicama ventila na kojima se nalazi logo brenda Jeep, zadivljujućim kamuflažnim printom na haubi, kao i maskom hladnjaka i poklopcima retrovizora u Satin Gray boji.Tu je i čitav niz detalja dodataka u Subshine Gray boji, uključujući i lajsnu za prag prtljažnih vrata, prednji spojler i ukrasni detalji u kabini. Mnogi od dodataka se mogu montirati i u fabrici, zahvaljujući inovativnoj Mopar prodavnici personalizovanih dodataka.

Terenski karakter vozila je dodatno naglašen Jeep® Performance Parts značkom kojom se obeležavaju oni originalni dodaci specijalno razvijeni od strane kompanije Mopar da obezbede maksimalnu zaštitu i performanse koje postavljaju nove standarde. Tu spadaju zaštitne ploče za transmisiju, šine za prelazak preko stena i posebne terenske papučice. Zaštitne lajsne sa strane i zavesice za točkove zaokružuju personalizaciju spoljašnosti.

Tu je takođe i mnoštvo funkcionalnih dodataka, poput praktične police za prtljažnik i gumenih podnica za sve vremenske prilike koje pružaju udobnost i zaštitu. Krovni nosači koje možete skinuti mogu da se iskoriste kao nosač daske za surfovanje, kako biste uživali u omiljenom sportu gde god da odete.