23/06/2024

Jedinstvene ponude u BMW ovlašćenim servisima

E89_Detail_Dashboard 001

BMW Srbija je pripremio specijalne ponude za svoje klijente tokom leta.

Vlasnicima BMW i MINI vozila dostupno je čišćenje klima uređaja po specijalnoj ceni od 6.990 RSD kao i čišćenje uz osvežavanje klima uređaja po ceni od 8.990 RSD.

E89_Detail_Dashboard 001

Svim BMW vozilima proizvedenim nakon jula 2012. godine, po posebnoj ceni od 109.990 RSD, na raspolaganju je naknadna ugradnja navigacije koja se savršeno integriše u postojeći enterijer vozila. Putanju kretanja sugerišu mape pomoću savremene 3D perspektive, dok se intuitivno upravljanje obezbeđuje pomoću „iDrive“ kontrolora. Uređaj sadrži ažuriranu mapu Evrope, a kasnija ažuriranja, jednostavno putem USB priključka, vrši klijent u skladu sa svojim potrebama. Mape i putokazi se emituju na postojećem displeju od 6,5“ visoke rezolucije, a navigacija se aktivira jednostavno uz pomoć „iDrive“ kontrolora, koji će nakon ugradnje navigacije biti bogatiji za još jednu opciju. Zvanična uputstva navigacije emituju se kroz sistem ozvučenja automobila, a zahvaljujući „nevidljivim“ kablovima i odsustvu standardnih držača navigacije postignut je visok nivo bezbednosti.

 

Promotivni uslovi aktuelni su u svim ovlašćenim BMW servisima u Srbiji, gde je dostupna premijum usluga uz prvoklasnu brigu o vozilu kao i iskustvo u vožnji bez premca.

Akcija traje do 1. septembra 2017. godine, a za sve dodatne informacije možete se obratiti vašem najbližem BMW ovlašćenom servisu.