18/05/2024

????????????????????????????????????

British Motors će se na ovogodišnjem BG Car Show-u, kroz brendove Jaguar i Land Rover kao njihov eksluzivni zastupnik za tržista Srbije i Crne Gore, pojaviti sa najnovijim modelima navedenih brendova i to sa gotovo celokupnom gamom modela. Što se tiče brenda Jaguar, ono što se izdvaja, jeste premijerno izlaganje novog modela Jaguar E-Pace.

Potpuno novi model koji pripada kategoriji kompaktnih SUV-eva. Promocija i lansiranje ovog modela, u Srbiji je bila poćetkom februara 2018, pa je izlaganje na BG Car Show-u nastavak premijerne promocije ovog vozila. Sa početnom cenom od 34.640 eura, svojim izgledom, karakteristikama i tehničkim performansama, ovo je izuzetno konkurentan model u svojoj kategoriji.

Model Jaguar F-Pace će biti izložen uz akcijsku ponudu i specijalnu sajamsku cenu od 55.555 eura. Vrlo atraktivan paket opreme Prestige koji podrazmeva izmedju ostalog: Xenon sa led dnevnim svetlima, kožna sedišta elektro podesiva sa grejačima, rikverc kamera, pokretni panomrama krov, alu felne 19“ i još mnogo toga što će ponudu ovog modela učiniti vrlo atraktivnom. Što se tiče Jaguar game, tu će se još naći i modeli Jaguar XE i Jaguar XF.

Kada je reč o brendu Land Rover, British Motors će izložiti sledeće modele:
Range Rover Evoque i to sa specijalnom sajamskom ponudom i cenom od 42.990 eura; Range Rover Evoque Cabrio – model koji se ekskluzivno prvi put izlaže na sajmu. Izlaganje u gami Range Rover će upotpuniti Range Rover Velar, model koji se takodje prvi put izaže na BG Car Show-u, a pored ovog modela biće predstavljeni i potpuno novi, redizajnirani modeli Range Rover i Range Rover Sport.

 

Model Land Rover Discovery Sport će biti prisutan sa specijalnom sajamskom akcijom i cenom od 35.990 eura. Pored njega će biti izložen i model Land Rover Discovery i to na nešto drugačiji način – u svom specifičnom, prirodnom okruženju.

Kompanija British Motors je pored navedenih modela i akcija, pripremila i specijalnu akciju tj. ponudu vozila sa fabričkog lagera za modele iz 2017 godine. Pored specijalnih, sajamskih ponuda što se tiče vozila, pripremljene su i akcije za dodatnu opremu i rezervne delove, kao i posebna ponuda pneumatia Pirelli i Bridgestone – brendove koje kompanija British Motors takodje zastupa.