Infiniti Q30 najbezbedniji u kompakt klasi

Infiniti Q30 najbezbedniji u kompakt klasi

23/01/2016 Off By admin@mobilpublic

Infiniti Q30 zvanično je proglašen za najbezbedniji automobil u kompaktnom segmentu, budući da je na Euro NCAP „kreš“ testovima u godini za nama postigao najbolje rezultate od svih konkurenata u toj klasi. Novi model japanske premijum marke koji uskoro stiže u Srbiju time je osvojio drugo priznanje u nizu koje mu je dodelila ova nezavisna evropska organizacija zadužena za ispitivanje bezbednosti vozila.

Infiniti Q3_1

Nakon maksimalnih pet zvezdica, Q30 je sada poneo i titulu najsigurnijeg automobila u klasi malih porodičnih automobila za 2015. godinu prema oceni Euro NCAP-a. Opremljen najsavremenijim sigursnosnim sistemima, Q30 je ostvario izvanredne rezultate prilikom „kreš“ testova, gde je potvrdio najviši nivo zaštite dece i pešaka.

Infiniti Q3_2

„Počastvovani smo činjenicom da je naš novi model Q30 osvojio dva uzastopna priznanja koja dodeljuje Euro NCAP, istakao je Francois Goupil de Bouille, potpredsednik kompanije Infiniti Evropa, Bliski istok i Afrika. „Ova nagrada je očigledna potvrda kvaliteta našeg prvog premijum kompaktnog modela i predstavlja rezultat kontinuiranog razvoja inovativnih sigurnosnih tehnologija kod svih Infiniti modela. Naš cilj je oduvek bio da kupcima Infiniti automobila ponudimo jedinstveno iskustvo u vožnji uz maksimalnu sigurnost svih putnika.“