Hyundai promoviše Euro 2016 u Beogradu

U subotu 11.06.2016, u Beogradu, na Kalemegdanu, Adriatic Motors Beograd, generalni zastupnik Hyundai vozila za Srbiju, održao je prvu u nizu promocija Evropskog prvenstva u fudbalu.

DSC_0391

Uz zabavne aktivnosti, takmičenje u stonom fudbalu, pucanju penala i pimpovanju lopte, posetioci su imali priliku da se lepo zabave, osvoje nagrade i učestvuju u Facebook takmičenju u pogađanju rezultata utakmica u toku Evropskog prvenstva. Prisutne je zabavljao Inspektor Blaža. Naredno druženje i promocija Evropskog prvenstva u fudbalu zakazana je za 18.06.2016 na Adi Ciganliji.

IMAG2172

Hyundai Motor Company podržava vrhunski sport, prvenstveno najvažnija svetska fudbalska takmičenja. Hyundai je saradnju sa FIFA započeo pre više od 15 godina, 1998. godine, kada je potpisan ugovor o sponzorstvu 13. FIFA takmičenja, uključujući i ugovor za FIFA Svetski kup Koreja – Japan 2002. godine. Ovaj ugovor je zatim produžen do FIFA Nemačkog kupa 2006 godine, da bi nakon toga usledio dugoročni ugovor o nastavku partnerstva do 2022. godine.

IMAG2192

Hyundai Motor Company smatra sponzorstvo fudbala jednim od ključnih elemenata u svojoj globalnoj strategiji, kao efikasan način komunikacije sa svojim kupcima. Deleći sa njima strast prema fudbalu, Hyundai sa svojim kupcima gradi i produbljuje međusobnu povezanost.

Kompanija Hyundai Motor Group, raspolaže inovativnom poslovnom strukturom sposobnom da zaokruži čitav proizvodni sistem od čelika do gotovih automobila. Angažovanjem osam fabrika širom sveta i sedam dizajnersko – tehničkih centara širom sveta, u 2015. godini prodato je 4,96 miliona vozila globalno.

IMAG2187

Hyundai Motor Company nastavlja svoj razvoj kako bi poboljšala proizvodni line up lokalizovanom proizvodnjom modela u nastojanju da ojača svoju vodeću poziciju u razvoju nove tehnologije, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik, posebno kada je u pitanju model Tucson.