28/05/2024

Hyundai – Nagrada za najbolji navijački slogan!

U želji da promoviše Svetsko prvenstvo u fudbalu i radost navijanja za nacionalnu reprezentaciju, Hyundai Motor Company na globalnom nivou organizuje nagradni konkurs za najbolji slogan koji će pratiti nacionalnu reprezentaciju. Najbolji slogan će biti ispisan na autobusu kojim će se nacionalni tim prevoziti tokom prvenstva. Hyundai, kao jedan od generalnih sponzora prvenstva obezbedio je 32 autobusa, po jedan za svaku nacionalnu reprezentaciju.

Navijači iz 32 zemlje učesnice Svetskog prvenstva u fudbalu, mogu učestvovati u nagradnom konkursu tako što će osmisliti navijački slogan kojim će poželeti uspeh svom nacionalnom timu.

Slogan se može prijaviti od 4. decembra 2017. do 28 februara 2018. na zvaničnom sajtu FIFA, dok će više informacija biti dostupno na Facebook i Twitter stranici Hyundai Motor Company, na društvenim mrežama ovlašćenih distributera u zemljama učesnicama, kao i na društvenim mrežama FIFA. U periodu od 1. marta do 15. aprila 2018. biće odabrana 3 najbolja slogana iz svake zemlje, nakon čega će u periodu od 16. aprila do 4. maja 2018. biti organizovano javno glasanje na društvenim mrežama. Proglašenje pobednika se očekuje 14. maja iduće godine. Krajem maja će autobusi sa najboljim sloganima biti predati na korišćenje, na specijalnoj ceremoniji u organizaciji Hyundai i FIFA.

Nagrada za svakog pobednika konkursa, iz 32 zemlje, je odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu i učešće u Team Bus Convoy događaju u periodu od 14. do 28. juna 2018. Pobednici će imati mogućnost da budu u pratnji svog nacionalnog tima, tako što će u konvoju pratiti njihovo kretanje, počev od mesta gde su smešteni igrači a zatim njihovo dalje kretanje timskim autobusom.