Hyundai Motor predstavlja potpuno nov kompanijski identitet

Hyundai Motor je otvorio najveći evropski prodajni auto salon, predstavljajući tom prilikom svoj novi identitet na svetskom nivou. Smešten u Frankfurtu, u Nemačkoj, novi ovlašćeni diler je jedan od 200 dilera u Evropi koji će poneti do kraja 2014. godine potpuno nova obeležja kompanije.

Nalazi se u blizini kancelarije Hyundai Motor Europe, a pod upravom ,,Delta Automobile’’ kompanije, novog ovlašćenog dilera u Hyundaijevoj mreži. Dvospratni prodajni salon zauzima površinu od 2.466 m2, sa dodatnih 2.000 m2 servisnog prostora.

Ističući posvećenost Hyundai Motor kompanije da svojim kupcima pruži još veći nivo zadovoljstva i postane najomiljeniji automobilski brend, novi identitet kompanije pružaće i više od tradicionalnog prodajnog auto salona. On sadrži kombinaciju otvorenog prostora, modernog nameštaja kao i najnovije tehnologije, sve u svrhu poboljšanja iskustva kupaca.Frankfurt Flagship

Byung Kwon Rhim, predsednik Hyundai Motor Europe, prokomentarisao je: ,,Naši klijenti su u srcu svega što radimo, tako da je naš nov dilerski identitet upravo dizajniran za njih. On pruža prostor za prodaju, prostor namenjen postprodaji, kao i dodatnu potpuno novu dimenziju – tamo gde kupci zaista mogu iskusiti sve čari Hyundai brenda.

Inspirisan emotivnim iskustvom kupaca, automobilom u pokretu i otvorenim prostorom, ,,Emotion Park” koncept dizajna, sadrži tople bronzane tonove eksterijera u kombinaciji sa prirodnim svetlom koje prolazi kroz unutrašnji prostor, dajući prostor jarkog, prozračnog i prefinjenog ambijenta.

Posetiocima je omogućeno da uživaju u opuštajućem i inspirativnom ambijentu, u udobnim foteljama, uz tablet računare, što im pruža potpuno novu dimenziju u kojoj će istražiti Hyundai brend.

Do 2018. godine, svih 6.000 ovlašćenih Hyundai Motor dilera širom sveta će dobiti nov kompanijski identitet.