Hyundai Motor predao ključeve automobila Santa Fe svom brend Ambasadoru Ricardu Kaki

Hyundai Motor predao ključeve automobila Santa Fe svom brend Ambasadoru Ricardu Kaki

11/05/2014 Off By admin@mobilpublic

Hyundai Motor, zvanični FIFA partner, isporučio je automobil Santa Fe Ricardu Kaki, svom brend Ambasadoru za FIFA šampionat 2014. godine u Brazilu. Kaka, koji je izabran za svetskog igrača broj jedan, i dobitnik nagrade ,,Ballon d’ Or” za 2007. godinu, će igrati ključnu ulogu u izgradnji odnosa između Hyundai Motor kompanije i fudbalskih navijača širom sveta.

,,Zadovoljstvo je biti deo Hyundai Motor kampanje za FIFA Svetski kup. Drago mi je da mogu da podelim strast i uzbuđenje fudbala sa toliko ljudi i naravno divno je voziti Hyundai Santa Fe” , rekao je Kaka ekskluzivno za vreme svečane ceremonije primopredaje u Milanu, u Italiji, gde igra u klub A.C. Milan i živi sa svojom porodicom. Kaka će voziti ovaj nagrađivani Hyundai SUV model tokom cele godine.CmsNewsFotoFromDir (1)

Ključeve od automobila je Kaki zvanično predao gospodin James Oh, predsednik i generalni direktor Hyundai Motor kompanije Italija. “Naša posvećenost fudbalu ujedinjuje fanove širom sveta i približava ih igri. Kao brend Ambasador Hyundai Motor kompanije, Kaka pomaže da se emocije navijača probude, a samim tim nas povezuje sa navijačima širom sveta”, rekao je Oh .

Kaka je izabran za svetskog brend Ambasadora za FIFA svetski šampionat u Brazilu 2014. zajedno sa špancem Iker Casillasom i brazilcem Oskarom Emboaba u martu ove godine. Tri zvezde će graditi odnose između Hyundai Motor kompanije i navijača kroz širok spektar marketinških aktivnosti tokom cele godine.CmsNewsFotoFromDir

Partnerstvo Hyundai Motor kompanije FIFA asocijacijom je ustanovljeno 1999. godine i po aktuelnom ugovoru trajaće do 2022. godine. Hyuundai Motor uspešno je podržala velike događaje kao što su FIFA World Cup ™ u Koreji-Japan (2002), Nemačka (2006) i Južnoj Africi (2010) , kao i druga takmičenja , kao što su FIFA Kup Konfederacija. Uspešno sponzorstvo međunarodnog fudbala je u velikoj meri doprineo snažnom i stalnom poboljšanju brenda Hyundai kao i njenom celokupnom imidžu.