U Hondinim ovlašćenim servisima aktuelna je tradicionalna zimska akcija tokom koje su vlasnici Honda vozila u prilici da po najvišim standardima obave sezonsku proveru automobila u 12 tačaka za 999 dinara, kao i da ostvare brojne popuste na pojedine rezervne delove i uslugu njihove zamene, kao i odabranu dodatnu opremu.

Tokom akcije koja će trajati do 31. marta 2019. godine, na popustu od 30% nalaze se pumpa i letva servo upravljača, njihove komponente kao i usluga zamene, a isti iznos popusta klijenti mogu ostvariti takođe i na amortizere i uslugu njihove zamene. Na komplet kvačila i uslugu njihove zamene u toku je popust od 20%, dok je za kočione pločice i uslugu njihove zamene odobren popust od 10%. Za set kočionih diskova i pločica, elemente izduvnog sistema, elemente sistema vešanja i upravljanja vozila kao i usluge zamene navedenih delova omogućen je popust od 15%.

Honda je omogućila popust od 15% takođe i na dodatnu opremu koja je vrlo korisna u zimskom periodu – gumene patosnice i prostirke prtljažnika. Imajući u vidu da je zimski period pravo vreme da se dvotočkaši pripreme za narednu sezonu, na sve originalne rezervne delove za motocikle omogućen je popust od 20%, kroz servisnu ugradnju. Korišćenje odgovarajućih pneumatika veoma je važno za bezbedno ponašanje vozila, dok originalne Honda aluminijumske felne garantuju kvalitet i naglašavaju dinamični karakter automobila.