HONDA SRBIJA UZ ELITE NEON CUP 2016

HONDA SRBIJA UZ ELITE NEON CUP 2016

10/09/2016 Off By admin@mobilpublic

Honda Srbija, kao društveno odgovorna kompanija koja podržava razvoj mladih talenata, kulture i sporta u našoj zemlji, prepoznala je potencijal ovih mladih sportista i podržala ovu manifestaciju kao automobilski sponzor. Ukupno šesnaest ekipa podeljenih u dve kategorije, U14 i U16, učestvovalo je u borbi za pobednički trijumf. Sportski duh i ljubav prema sportu mladih igrača najpoznatijih timova iz zemlje, kao i pet timova iz inostranstva obeležili su dane za nama na Adi Ciganliji.

3

Nakon finalne utakmice u kategoriji mladih igrača rođenih 2003. godine, trijumf je odneo klub Altınordu FK iz Turske pobedivši OFK Beograd u neizvesnoj borbi koja je trajala do samog kraja utakmice. Takođe, u kategoriji mladih igrača rođenih 2001. godine, pobedu je odneo Altınordu FK iz Turske pobedivši Krasnodar FC iz Rusije, rezultatom 1:0.

2

Finalni dan turnira završen je svečanom dodelom nagrada, kako najboljim timovima, tako i najboljim pojedincima koji su svojom igrom obeležili ovogodišnji Elite Neon Cup. Honda Srbija će nastaviti da podržava razvoj sporta u našoj zemlji kroz pružanje podrške sportskim manifestacijama, što je bio slučaj i do sada.

*Izvor fotografija Elite Neon Cup