23/05/2024

HARLEY-DAVIDSON® I JEEP® OBNOVILI SU PARTNERSTVO ZA 2018. GODINU

Brendovi Harley-Davidson® i Jeep® obnovili su i ojačali svoje evropsko partnerstvo petu godinu za redom.Prema tom sporazumu, brend Jeep ostaje ključni partner i  zvanični sponzor velikih Harley-Davidson događaja i relija širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Nema brendova koji mogu da se pohvale legendarnim statusom kakav imaju Harley-Davidson i Jeep. Oba brenda imaju dugačku istoriju ispričanu na svetskoj pozornici. Danas, oba brenda proizvode vozila koja predstavljaju oličenje slobode i avanturističkog duha. Nastavljajući na krilima uspeha izgrađenim tokom protekle četiri godine, Jeep će imati veće prisustvo na tri velika evropska Harley-Davidson događaja – Evropski festival (Euro Festival) u Sen Tropeu u Francuskoj (od 7. do 10. juna), proslavu 115 godina proizvodnje motocikala Harley-Davidson u Pragu u Češkoj (od 5. do 8. jula) i Evropsku nedelju motociklizma (European Bike Week™) na jezeru Faak u Austriji (od 4. do 9. septembra).

Jeep će takođe prisustvovati i drugim Harley-Davidson događajima tokom godine, uključujući Afričku nedelju motociklizma (Africa Bike Week™) u Južnoj Africi (od 26. do 29. aprila), Reli Toskane u Italiji (od 25. do 27. maja) i događaj Grmljavina kroz doline (Thunder in the Glens) u Avimoru u Škotskoj (od 24. do 27. avgusta). Uz to, Jeep će predstaviti svoja vozila na lokalnim događajima širom regiona EMEA.

Posetioci događaja imaće priliku da se lično upoznaju – i isprobaju u vožnji – čitavu gamu brenda Jeep. Specijalni gost na svakom od velikih događaja biće jedan od novih proizvoda koji će unaprediti gamu brenda Jeep, uključujući i potpuno novi Wrangler. Svi modeli biće dostupni za uzbudljivu vožnju kako na putu, tako i ta terensku vožnju.

Ovlašćeni distributeri vozila Jeep takođe će biti prisutni u velikom broju kako bi odgovorili na sva pitanja zainteresovanih, biće postavljena terasa za „opuštanje“, posetioci će moći da pruže sebi iskustvo „preletanja“ uz pomoć sajle, a biće postavljen i Mopar® izložbeni prostor u okviru kog će javnost moći da se divi najnovijim modelima brenda Jeep. Tu će biti i legendarni Wrangler, opremljen Mopar® originalnim dodacima, napravljenim da pojačaju utisak koji pruža izgled ovog modela, njegovu funkcionalnost i performanse u terenskoj vožnji. Ovde će posetioci takođe moći da dobiju više informacija o proizvodima i uslugama Mopar®, kao i o nebrojenim mogućnostima za prilagođavanje njihovih Jeep vozila korisniku.

Posetioci će takođe moći da kupe zvaničnu Jeep brendiranu robu, dok će članovi H.O.G.-a takođe moći da iskoriste ograničenu ponudu za povlašćenu stopu otplate pri kupovini novih vozila brenda Jeep. Svi događaji biće upotpunjeni pojačanim prisustvom brenda Jeep u digitalnim i štampanim medijima, kao i na društvenim mrežama svih Harley-Davidson kanala.

Ova sada još jača veza izgrađena je na suštinskim vrednostima koje dva brenda dele: slobodi, avanturizmu i strasti koju osećaju prema otvorenim putevima i svim iskustvima koja oni donose. Oba brenda proizvode vozila koja predstavljaju oličenje slobode i avanturističkog duha i omogućavaju kupcima da prožive svoju individualnost na moćan i osoben način. Vlasnici vozila ova dva brenda takođe dele jednu posebnu osobinu – osećaj pripadnosti koji se često prenese na njihova personalizovana vozila koja odražavaju kreativnost i ličnost vlasnika. Kako bi se još više naglasila umešnost oba brenda u pogledu davanja lične note vozilima, pokrenuto je posebno takmičenje CUSTOM COUSINS koje će biti prisutno i na društvenim platformama J.O.G.-a i H.O.G.-a. Ovo takmičenje će obuhvatiti dve zajednice u glasanje za najbolje personalizovani Wrangler.

Tri „najbolja od najboljih“ personalizovana modela Wrangler biće proglašeni za pobednike takmičenja, a vlasnici će biti nagrađeni zajedno sa svojim vozilima putem na proslavu 115 godina brenda Harley-Davidson u Pragu, kako bi učestvovali u izložbenim aktivnostima na licu mesta. Biće proglašeno i 10 pobednika među članovima H.O.G.-a koji su učestvovali u takmičenju i oni će biti nagrađeni kartama za najvažniji godišnji događaj Jeep® kluba vlasnika (Jeep® Owners Group) –Jeep  Camp – koji će se održati na Red Bull stazi u Austriji od 13. do 15. jula.

O proizvođaču motocikala Harley-Davidson

Od 1903. godine, kompanija za proizvodnju motocikala Harley-Davidson ispunjava snove o ličnoj slobodi uz kruzere, motocikle za duge vožnje i čopere, vožnje i događaje i čitave Harley-Davidson®  linije delova, dodataka, opšte brendirane robe i opreme i za vozača i za motocikl. Za više informacija, posetite www.h-d.com.

O brendu Jeep

Sa više od 75 godina legendarnog nasleđa, Jeep je autentični gradski terenac koji je lider u svojoj klasi u kategorijama performansi, izrade i svestranosti za ljude koji vole izvanredna putovanja. Brend Jeep vas poziva da živite život do maksimuma, nudeći kompletnu gamu vozila koja nastavljaju da pružaju vlasnicima osećaj sigurnosti da mogu da savladaju svako putovanje puni samopouzdanja. Gama Jeep vozila za region EMEA (Evropa, Bliski Istok i Afrika) se sastoji sastoji od modela Cherokee, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler i Compass. Da bismo ispunili zahteve potrošača u regionu, svi modeli brenda Jeep koji se ovde prodaju su dostupni sa volanom i sa leve i sa desne strane i sa benzinskim i dizel pogonom. Za više informacija posetite www.jeep.com