Grand Motorsova ponuda na mini sajmu u Novom Sadu

Svima koji nisu imali prilike da posete nedavno završeni 4. DDOR BG CAR SHOW u Beogradu, Grand Motors pruža još jednu šansu – da se upoznaju sa novostima u ponudi šest marki automobila koje uvozi, prodaje i servisira ova kompanija – do 30. marta najatraktivniji modeli će biti izloženi na prolećnom mini sajmu u Novom Sadu.FORD B - MAX Grand Motors je, naime, gost na prvoj manifestaciji koju organizuje renomirani uvoznik i prodavac poljoprivrednih mašina, opreme i motornih ulja – novosadska kompanija Res Trade.

Vozila iz programa Ford, Mazda, Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti će biti izložena u Master centru novosadskog sajma. Ulaz je besplatan, a manifestacija za posetioce otvorena od 10 do 19 časova (u nedelju, 30. marta od 10 do 16h).Volvo XC60 Ocean Race_138672_1_5_1

Zainteresovani će imati mogućnosti da u krugu novosadskog sajma na kratko provozaju najzanimljivije modele, a svi potencijalni kupci će, osim detalja o željenom vozilu, moći da dobiju i informacije o pogodnostima finansiranja, odnosno o specijalnim cenama koje važe i nakon održavanja beogradske izložbe – sve dok na zalihama ima pojedinih automobila.

Podsećamo, hit auto fešte u Beogradu je bio novi model Ford B-MAX koji se i dalje može kupiti uz kamatu od izuzetno povoljnih 1,99 odsto i mesečnu otplatu od samo 135 evra!