Grand Motors na BG CAR SHOW – atraktivne premijere i  sajamske pogodnosti

Grand Motors na BG CAR SHOW – atraktivne premijere i sajamske pogodnosti

16/03/2016 Off By admin@mobilpublic

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik prodavac i serviser automobila marki Ford, Infiniti i Volvo veoma ambiciozno će nastupiti na ovogodišnjoj manifestaciji BG CAR SHOW,  gde će predstaviti atraktivne premijere kao što su novi modeli Ford Mustang, Infiniti Q30 i Volvo XC90, a za kupce su pripremljene snižene cene i izuzetno povoljni uslovi finansiranja za sve modele.

FordMustang_Fastback-Yellow_13 (1)

FORD

Na predstojećem sajmu automobila u Beogradu, publika će u Hali 1 imati priliku da vidi mnogobrojne modele iz Ford game, predvođene novim Mustangom koji će nesumnjivo predstavljati jednu od najvećih atrakcija čitave manifestacije. Šesta generacija kultnog američkog automobila nudi izbor između dva pogonska agregata – snažniji 5.0 oslobađa čak 419 KS, dok osnovni 2.3 EcoBoost raspolaže sa 317 KS i dostpuan je po ceni od 43.720 evra. Pored Mustanga, tu su još dve premijere. Novi S-MAX sa sedam sedišta je veliki, moderan i komforan automobil namenjen porodicama, kao i biznis klijenteli koja ima potrebu za prevozom do sedam putnika u luksuznom ambijentu. Prvi put u Srbiji debituje i novi Ranger – naslednik najprodavanijeg pikap modela u Evropi prošle godine i jedinog automobila u klasi sa maksimalnih 5 zvezdica dobijenih na Euro NCAP  bezbednosnom testu.

Osim ove tri premijere, posetiocima Sajma automobila u Beogradu predstaviće se i široka paleta reprezentativnih Ford automobila – Fiesta, Focus, C-MAX, Kuga i Mondeo. Novost u ponudi predstavlja Fiesta sa opcionim touch screen ekranom, navigacionim uređajem sa ažuriranim mapama i bluetooth konekcijom, a sve to od sada je dostupno po ceni od 500 evra.

Svi modeli su već sada, nekoliko dana uoči početka velike sajamske manifestacije,  ponuđeni po sniženim cenama i fantastičnim uslovima finansiranja putem kredita i lizinga. U saradnji sa S Leasingom, obezbeđeno je beskamatno finansiranje na pet godina, bez skrivenih troškova, gde je rata za Fiestu od 99 evra, a za Focus od 149 evra mesečno. Za ostale modele (C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX/Galaxy, komercijalni program…) kamatna stopa je snižena na 3,49%, ućešče može biti od 10 do 50%, a period otplate je do 60 meseci.

Ford C-Max & S-Max, Mallorca Photo: James Lipman / jameslipman.com

Osim beskamatnog lizinga, u ponudi su i beskamatni krediti u saradnji sa Findomestic bankom: maksimalan iznos besplatne pozajmice za Fiestu iznosi 6.000 evra (rata 125 evra, period otplate 48 meseci), za Focus i C-MAX 9.000 evra (rata 187 evra, period otplate 48 meseci), a za Mondeo, S-MAX/Galaxy  i Kugu 10.000 evra. Period otplate može biti od 12 do 48 meseci, a posebnu pogodnost predsatvlja to što automobil nije pod zalogom i kasko osiguranje nije obavezno.

Interesantan finanijski aranžman predstvalja i „dinarski“ lizingn na period do pet godina po kamatnoj stopi od 6,5% sa fiksnim iznosom rate u dinarima, tako da visina mesečnog anuiteta ne zavisi od kursa domaće valute prema evru.

Pored fantastičnih uslova finansiranja kupci mogu da računaju na znatno niže cene, naročito kod modela sa visokim paketima opreme – kao što su Mondeo 2.0 TDCi Powershift Powershift  Titanium, sa još mnogo opcionala preko ovog najvišeg paketa, sa touch screen-om, po ceni koja je sa 36.000 snižena na 28.500 evra, a model Kuga 2.0 TDCi 4×4 u istoj opremi umesto 38.000 imaće sajamsku cenu 31.500 evra.

As Infiniti's halo sedan, the Q70 is a showcase of advanced technologies. It embraces the essence of all things Infiniti - style, performance, luxury, craftsmanship and technology.

 INFINITI i VOLVO

Na premijum štandu Grand Motorsa u Hali 4, zablistaće najnoviji modeli marki Infiniti i Volvo. Pod sajamske kupole stiže Infiniti Q30, prvi aktivni kompakt japanskog premijum proizvođača i najbezbedniji model u klasi prema Euro NCAP ispitivanjima. Postavljen je na platformu Mercedesa GLA, sa kojim deli mehaniku koja se krije ispod originalno i atraktivno dizajniranog „japanca“. U ponudi je sa modernim turbo benzinskim i dizel agregatima od 109 do 211 KS, uz izbor između ručnih i automatskih menjača sa dvostrukim kvačilom, dok pogon može biti na prednje ili na sva četiri točka. Pored modela Q30, naći će se i sportska limuzina Q50 sa specijalnom sajamskom cenom koja uključuje 11 odsto popusta, kao i veći Q70 koji se prodaje uz 6% popusta.

Osim nižih cena, za sve Infiniti modele su pripremljeni i povoljniji uslovi finansiranja – Preko S Leasinga kamatna stopa je 3,49%, uz 10 do 50% ućešča i period otplate do 60 meseci. Dostupan je i kredit preko Findomestic banke uz period otplate do 72 meseca i kamatnu stopu od 2,98%.

The all-new Volvo XC90 in Onyx Black Metallic has a T6 engine and AWD. The car features 21? wheels with diamond cut rims in Silver Bright and a panoramic glass roof.

Ovi specijalni uslovi finansiranja na lizing uz kamatnu stopu od 3,49% i kredit uz kamatu 2,98% važe i za sve Volvo modele koji su ponuđeni po posebnim cenama uz popust od 15% koji važi dok traje sajamska manifestacija. Tako, Volvo V40 otvara ponudu švedske marke po ceni već od 21.490 evra. Prva zvezda Volvo štanda je renomirani SUV XC90, švedsko otelotvorenje luksuza i bezbednosti na četiri točka i višestruki dobitnik eminetnih međunarodnih priznanja. Prvi put u Srbiji može da se vidi i S60 Cross Country, interesantna verzija popularne limuzine koja je zahvaljujući brojnim modifikacijama osposobljena za vožnju van asfalta. Između ostalog, nosi specifične zaštitne oplate koje prate donje ivice karoserije, a „klirens“ odnosno udaljenost od tla je podignuta za 65 mm u odnosu na standardni model. Pored standardnog pogona na prednje točkove dostupan je i sa AWD integralnim pogonom na sva četiri točka. Pored modela S60 Cross Country, pažnju privlači i XC60, najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi, koji iz godine u godinu stiče sve veći broj poklonika na Starom kontinentu, ali i u Srbiji. Naravno i XC60 će na sajmu imati specijalnu cenu koja iznosi 39.990 evra.