Grand Motors – Ford Fiesta za 99 evra mesečno

U saradnji sa S-Leasingom, Grand Motors i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera, nudi nikad do sada povoljnije finansiranje za kupovinu bogato opremljenog modela Ford Fiesta, s mesečnom ratom od 99 evra.

„Uvažavajući opšti pad kupovne moći prosečno platežnog stanovništva, u saradnji s renomiranom lizing kućom, pripremili smo izuzetno atraktivan program finansiranja za kupovinu najpopularnijeg Fordovog automobila u Srbiji (ali i u Evropi) – modela Fiesta“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov.fie14_highlight_lg_safetycage

Taj automobil s petora vrata, benzinskim motorom od 1,25 l i 82 KS, metalik bojom i izdašnim paketom opreme Trend, čija je maloprodajna cena 9.990 evra, s promotivnim finansiranjem novog vlasnika će mesečno koštati samo 99 evra. Lizing aranžman traje pet godina (60 rata), na početku se uplaćuje 20 odsto vrednosti vozila (3.712,28 evra), a na kraju aranžmana preostalih 20 odsto vrednosti automobila (1.665 evra). Troškovi obrade lizing aranžmana iznose 1,5 odsto (149,86 evra). Sve navedene sume u evrima su, naravno, u dinarskoj protivvrednosti.Fiesta-B-MAX-1024x578

Potencijalnim kupcima se nudi još jedna pogodnost: da svoj postojeći automobil bilo koje marke (ne stariji od osam godina) iskoriste kao kompletno ili deo učešća od 20 odsto. To znači da se po vrlo jednostavnoj proceduri i uz korektnu procenu polovnog vozila, brzo i povoljno može voziti novi, popularan i moderan automobil.

Kupce Fiesti koji se do kraja decembra i u prvim danima januara 2015. odluče na ovaj vid finansiranja očekuje i Grand Motorsov novogodišnji poklon.