Gazelle Next

Gazelle Next

22/05/2016 Off By admin@mobilpublic

Lider na istočnom tržištu spremno kreće ka Evropskom regionu sa novom linijom vozilla „GAZELLE NEXT“. Kompanija Verano Motologistic   je  generalni uvoznik zadužen za Srbiju, Crnu goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu . Kompanija GAZ proizvela je prvu  GAZelle  1994. i od tada je ova linija prepoznatljiva u svetu lakih komercijalnih vozila.Trenutno se po svetu koristi 1,5 miliona vozila GAZelle. Poduhvat s kojim se kompanija uhvatila u koštac jeste upravo nova GAZELLE NEXT”– koja je napravila veliki iskorak u odnosu na konkurentska komercijalna vozila i svakodnevno zadovoljava potrebe svojih vozača.

furgon-combi

Promene koje NEXT vozilo donosi su lako uočljive – od stilski prepoznatljive spoljašnosti do najsitnijih estetskih detalja u unutrašnjosti kabine. Spoljašnost odlikuje atraktivan dizajn savršenih proporcija i aerodinamičkih formi. Upadljivi su novi dvodelni retrovizori s kojima nećemo imati problem mrtvog ugla, a tu su i produženi brisači koji nam smanjuju muke zimskog perioda. Ponos i uspeh dizajnera su farovi koji su proizveli zajedno sa kompanijom Magneti Marelli, a poseduju moćno prednje osvetljenje i omogućavaju odličnu preglednost čak i u potpunom mraku. –Navedene stavke samo su jedne od brojnih estetskih i funkcionalnih inovacija koje vozač odmah primeti bez potrebe ulaska u vozilo.

Bezbednost je kriterijum koje svako vozilo zahteva u saobraćaju. GAZ tim se pobrinuo da sigurnost vozača u NEXT-u  bude na prvom mestu.Za “mirnu glavu” tokom vožnje zaslužan je nov sistem kočnica sa povećanom papučicom za kočenje, upravljački mehanizam sa hidropojačivačem, novi MANDO amortizeri i specijalna podešavanja prednjeg vešanja. Pored bezbednosti koja je svakako neophodna vozač će se skroz opustiti i uživati u vožnji svog vozila zahvaljujući novom upravljačkom mehanizmu sa zupčastom letvom gde je smanjena sila trenja obrtnog momenta u zglobovima. Ovakav upravljački mehanizam obezbeđuje veoma dobru kontrolu upravljanja i pravolinijsko kretanje tokom vožnje i po lošem putu.

prezentatsiya-avtomobiley-gaz-v-serbii

GAZelle će posebno obradovati svoje kupce produženom garancijom od 3 godine ili 150 hiljada pređenih kilometara. Priznaćete da je ponuda vredna pažnje s obzirom na to da je svaki segment na vozilu testiran u više evropskih zemalja(Španija, Nemačka i Švedska) tokom dve godine, dok je cena vozila niža za 30% u odnosu na inostrane konkurente u oblasti komercijalnih vozila! Uz najpovoljniju cenu nadovezuju se i minimalni troškovi održavanja, manji za 50%  u odnosu na Evropske konkurente. Visoka funkcionalnost i postojana radna sposobnost zajedno sa niskim investicionim i operacionim troškovima čine ovo vozilo idealnim saradnikom za povećanje vaših prihoda.

Komercijalna vozila treba da odlikuje izdržljivost, dugovečnost, sposobnost zarade a malih troškova i niskih ulaganja. U vezi sa navedenim karakteristikama GAZelle se moze pohvaliti novim štedljivim motorom ISF 2,8 litara koji odgovara Euro 5 ekološkom standardu, s prosečnom potrošnjom goriva 10,3 litara na 100km.