Ford Mustang prodat prvog dana sajma!

Ford Mustang prodat prvog dana sajma!

20/03/2016 Off By admin@mobilpublic

Grand Motors ovlašćeni uvoznik prodavac i serviser automobila marki Ford, Infiniti i Volvo izuzetno uspešno je započeo nastup na manifestaciji BG CAR SHOW, gde je već prvog dana prodao najatraktivniji automobil – Ford Mustang. Novi Q30 premijerno je zablistao na štandu Infinitija, dok je Volvo XC90 proglašen za SUV automobil godine 2016. u Srbiji.

IMG_8085   

Najatraktivniji automobil na Ford štandu, a po mišljenju mnogih i na čitavom sajmu automobila, novi Ford Mustang GT sa 5.0 V8 motorom od 419 KS, prodat je već prvog dana sajma. Ovaj kultni američki model predvodi postavu Forda na popularnoj izložbi automobila, a pored njega Grand Motors je premijerno izložio i novi Ford S-MAX, kao i novi Ford Ranger.

– Ponosni smo na to što smo izložili najatraktivniji model koji Ford ima u ponudi, a već u prvim satima sajma ovaj automobil je dobio novog vlasnika. Reč je o snažnijoj verziji sa oznakom GT koju pokreće 5.0 V8 motor od 419 KS, otkriva Minja Bolesnikov, brend menadžer marke Ford u kompaniji Grand Motors.

Pored Mustanga, koji u Srbiji košta od 43.720 evra, od premijera na Ford štandu se izdvajaju novi S-MAX i Ranger, a tu je i Fiesta sa novom opcijom koja obuhvata navigacioni uređaj sa touch screen ekranom i bluetooth konekcijom.

Ford Mustang

Osim noviteta koji se prvi put pojavljuju u Srbiji, pažnju na Ford štandu privlače i ostali modeli, koji su ponuđeni po specijalnim sajamskim uslovima. Fiesta košta od 9.490 evra, Fokus 1.0 EcoBoost (100 KS) je dostupan već od 12.850 evra, a Kuga 1.5 EcoBoost od 17.990 evra.

– Za naše kupce smo pripremili i izuzetno povoljne uslove finansiranja, kao što je beskamatni lizing bez skrivenih troškova, uz period otplate do pet godina i ratu od 99 evra za Fiestu odnosno 149 evra za Focus. Za ostale modele –  C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX/Galaxy i komercijalni program, kamatna stopa je snižena na 3,49%, ućešče može biti od 10 do 50%, a period otplate je do 60 meseci, istakao je na Ford press konferenciji gospodin Bolesnikov, ukazavši na još jednu novost u ponudi, a to je beskamatni kredit do 10.000 evra bez zaloge na automobilu i obaveznog kasko osiguranja.

Novi Q30 prva zvezda Infinitija

Na premijum štandu Grand Motorsa u hali 4, zablistali su modeli japanskog premijum proizvođača Infiniti i švedske marke Volvo.

– Ovih dana počeli smo sa prodajom najnovijeg Infiniti modela Q30. Od ovog automobila imamo velika očekivanja jer predstavlja pravo osveženje u premijum segmentu. Odlično je startovao u Evropi, zvanično je najbezbedniji automobil u klasi  i smatramo da će biti izuzetno konkurentan na domaćem tržištu, gde se prodaje po ceni od 27.500 evra za osnovnu verziju sa 1.6 turbo motorom od 122 KS, izjavio je Miloš Stefanović, premijum brend menadžer u kompaniji Grand Motors.

Infiniti Q30

Osim novog Q30, izložen je model Q50, sportska limuzina  sa 2.2 dizel motorom od 170 KS, sa automatskim menjačem i premium paketom koji se prodaje po specijalnoj sajamskoj ceni od 34.600 evra, dok je veći model Q70 dostupan od 42.900 evra.

 Volvo XC90 automobil godine u Srbiji

I Volvo je izuzetno uspešno startovao na BG CAR SHOW, gde je proglašen za automobil godine 2016. u Srbiji u SUV kategoriji. Ovo priznanje stiglo je od Asocijacije automobilskih novinara Srbije, a nagradu je ispred kompanije Grand Motors primila Maja Babić, direktor marketinga i komunikacija.

– Želela bih da se zahvalim na ovom priznanju koje su Volvou XC90 dodelili članovi žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije. Sigurna sam da će proglašenje modela XC90 za Automobil godine 2016. u Srbiji u SUV kategoriji, na pravi način biti prepoznato od strane javnosti i klijenata Volvoa, izjavila je gospođa Babić.

Volvo XC90

Na Volvo press konferenciji prisutnima se obratio Milan Arsić direktor marke Volvo u Srbiji.

–  Bez obzira na strategiju Volvoa da učestvuje samo na salonima u Ženevi,  Šangaju  iDetroitu u Americi mi smo se potrudili da izađemo na ovu manifestaciju, tako da prvi put u Srbiji može da se vidi novi Volvo S60 Cross Country, modifikovana verzija popularne limuzine,  namenjena ljubiteljima prirode i aktivnog životnog stila. S60 CC je osposobljen za vožnju van asfalta jer ima blago podignutu i dodatno zaštićenu karoseriju. Pored njega  tu je prenmijerno XC90 najbezbedniji SUV na svetu, kao i XC60, najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi, izjavio je gospodin Arsić.

Inače, svi modeli marki Infiniti i Volvo, pored specijalnih sajamskih cena, nude se uz povoljnije uslove finansiranja kamatna stopa kod lizinga je 3,49%, uz 10 do 50% ućešča i period otplate do 60 meseci, a u ponudi je i povoljan kredit preko Findomestic banke uz period otplate do 72 meseca i kamatnu stopu od 2,98%.