16/06/2024

Fiat na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2018.

Na Međunarodnom sajmu motornih vozila u Ženevi 2018.g., brend Fiat izlaže svoju gamu koja je veća i potpunija nego ikada pre, sa porodicama S-Design i Mirror koje nude rešenja za najmodernije zahteve u pogledu stila, karaktera i povezanosti.

Sajam motornih vozila u Ženevi imaće premijeru modela 124 Spider S-Design, pored modela Tipo sa petoro vrata i 500X S-Design. Sva ova vozila imaju drugačije odlike i posvećena su onim kupcima koji vole da pokažu avanturističku stranu svoje ličnosti tako što biraju automobil sa upečatljivim identitetom.

S-Design zaista jeste odgovor kompanije Fiat za sve one koji traže stil i sadržajnost uz savremeni, dinamični, prepoznatljivi karakter. U ovom paketu opreme, vozilo predstavlja jedinstvo sportskog duha, stila i zavodljivosti, sposobno da opčini svakog vozača na prvi pogled. Model ima jedinstveni karakter koji odražava ličnost mladog, avanturističkog kupca. Po prvi put, specijalna serija ostavlja svoj trage u gami modela kompanije FIAT i savršen je spoj oba sveta otelotvorena u brendu – funkcionalnu i emotivnu stranju proizvođača Fiat.

Međutim, u Ženevi Fiat ne nastupa samo sa modelom S-Design. Jedan deo štanda poslužiće za predstavljanje porodice Mirror, prve specijalne serije koja je prihvatila čitavu porodicu modela 500. Specijalne serije kompanije Fiat oduvek su bile posebna odlika brenda, jedan od ključnih razloga uspeha mnogobrojnih modela iz game proizvođača FIAT i povrh svega, odlika legendarnog modela Fiat 500, vozila koje se pojavljivalo u mnogim verzijama i koje je istraživalo najrazličitija mesta što je doprinelo njegovoj jedinstvenoj večnoj mladosti. U dugoj istoriji modela,  neke od najpoznatijih verzija uključuju 500C dizajniran od strane brenda Gucci, 500 dizajniran od strane brenda Diesel, 500 Riva i nedavno predstavljena serija povodom obeležavanja šezdesetogodišnjice ikone kuće Fiat.

Od svog prvog predstavljanja, Fiat 500 prekršio je sva pravila tradicionalnog modela tržišta, pokazujući da čak i malo vozilo može da iznedri porodicu pristupačnih i atraktivnih modela sposobnih da pruže nezamenljiv karakter i maksimalnu funkcionalnost i postignu odličan međunarodni uspeh koji ih pokreće dalje. Osamdeset odsto svih proizvedenih vozila Fiat 500 prodaje se van granica Italije i u 2017. g ikona brenda Fiat bila je vodeći automobil na tržištu osam zemalja sveta i bila je najprodavaniji automobil u još osam zemalja.

Uz verzije 500L i 500X, Fiat 500 udaljava se od uobičajene klasifikacije u segmentu, kombinujući odlike iz različitih kategorija i stvarajući dva vozila koja postavljaju standarde u svojim segmentima. Na ovaj način, porodica 500 nudi tri veoma različita vozila u pogledu namene i karaktera, čime ispunjava zahteve svih kupaca i zadovoljava sve veću potrebu za novim iskustvima. Istovremeno, svi modeli iz porodice dele isti originalan i karakterističan uzbudljivi stil ikone brenda Fiat.

Zasigurno stil, pored tehnologije, predstavlja nesumljivu prednost nove specijalne serije Mirror, dostupne u čitavoj porodici 500, zahvaljujući radio sistemu UconnectTMHD Live sa ekranom od 7 inča visoke rezolucije osetljivim na dodir i sistemu game koji uključuje program Apple CarPlayTMi kompatibilnost sa programom Android AutoTM. Ovim se vožnja pretvara u sveobuhvatno životno iskustvo za vozača koji može u njemu da uživa potpuno bezbedan.

I tako, sa porodicama Mirror i S-Design, brend Fiat izlazi u susret potrebama tržišta i nudi svakom kupcu priliku da iskaže sopstveni identitet i kroz vozilo koje koriste.

Štand Fiat opremljen je velikim asortimanom dodataka i proizvoda razvijenim i osmišljenim od strane kompanije Mopar, kako bi svako vozilo bilo prilagođeno određenim zahtevima.