FIAT AUTOMOBILI SRBIJA NA JADRANSKOM SAJMU

Kompanija FIAT Automobili Srbija će na predstojećem Sajmu automobila u Budvi u Crnoj Gori, u periodu od 9. do 12.oktobra 2014., posredstvom svog ovlašćenog dilera i servisera „Kov-Car“ iz Danilovgrada, predstaviti najatraktivnije modele iz svoje game.

Štand „Kov-Car“ će ovom prilikom istaknuti porodicu FIAT sa modelima: Fiat 500L  sa pop star paketom opreme, Fiat 500L Living  koji do sada nije bio predstavljen na sajmu kao i  model Fiat Panda. Brend Jeep će biti prisutan s modelima Wrangler, novi Grand Cherokee i  novi model Cherokee 2.0 MultiJet  s paketom opreme Limited i automatskim devetostepenim menjačem, koji  ovom prilikom ima svoju premijeru na crnogorskom tržištu.Jadranski sajam 001

Brend Alfa Romeo je na štandu prisutan sa modelom Giulietta. Što se tiče brenda Fiat Professional, svoje prisustvo na ovogodišnjem sajmu automobila upotpuniće i najprodavaniji modeli komercijalnog programa,  Fiat Doblo u verzijama Cargo i Panorama kao i novi model  Fiat Ducato.

Od samog osnivanja, 2012. godine, kompanije „Kov- Car“ je ovlašćeni  prodavac i serviser vozila Fiat Chrysler Automobiles za teritoriju Crne Gore u okviru koje su brendovi Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Fiat Profesional.Jadranski Sajam

 

Od 2010. godine, kompanija FIAT Automobili Srbija je generalni distributer i uvoznik Fiatovog putničkog programa. Brendovi koji se nalaze pod okriljem FAS-a su: Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Fiat Professional, a od 1. januara 2011. godine FAS je na domaćem tržištu preuzeo pravo uvoza vozila marki Chrysler, Jeep i Dodge.