Fiat 500L prijatelj predstojećeg Nišville Jazz Festivala

Fiat 500L prijatelj predstojećeg Nišville Jazz Festivala

02/05/2014 Off By admin@mobilpublic

U susret Nišville Jazz Festivalu, koji će se održati od 14. do 17. avgusta u prostoru Tvrđave u Nišu, Nišville Jazz Festival će održati i niz manifestacija koje će prethoditi tom događaju. Jedna od tih manifestacija je i obeležavanje Međunarodnog Dana Jazz muzike, 30.aprila u Nišu, gde je na scenu nastupio i model Fiat 500L.

fiat-500-nisville-01

Kompanija Fiat Automobili Srbija je svojim prisustvom s modelom Fiat 500L i uz parolu Proudly Made in Serbia izabrala upravo jučerašnji događaj kao najavu svog partnerstva sa predstojećim Nišville Jazz Festivalom jer smatra da je ovaj međunarodno priznat i cenjen Festival događaj koji s pravom može da ponese epitet da je s ponosom iz Srbije. Početak saradnje je obeležen i posebnom akcijom koja je važila za sve prisutne tokom jučerašnjeg muzičkog događaja u Nišu. Na Fiat 500L info pultu, ovlašćeni diler Auto Mig iz Niša je svim prisutnima i ljubiteljima modela 500L delio poklon vaučere za besplatan prvi servis vozila 500L u slučaju da su kupovinu izvršili upravo kod ovlaščenog dilera Auto mig. Ova posebna ponuda će važiti tokom trajanja Nišville Jazz Festivala. Pravo na uslugu besplatnog prvog servisa će imati samo oni koji su vaučer dobili na 500L info pultu.
Automobil Fiat 500L je s ponosom pravljen u Srbiji, u Našoj fabrici u Kragujevcu. Njegov koncept gradskog automobila najčešći je izbor za veliki broj porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil uz dodatu vrednost legendarnog italijanskog dizajna.

fiat-500-nisville-02

Nišville Jazz Festival ove godine slavi svoj jubilej, 20. godina postojanja i rada. Tokom proteklog perioda, festival je postao najveća manifestacija ovog tipa jugoistočne Evrope. Ove godine se čekuje da broj posetilaca premaši prošlogodišnju cifru od 120.000 ljubitelja Jazz muzike, koji su posetili ovaj festival.