FIAT 500 i Alfa Romeo Giulietta od danas u voznom parku kompanije DDOR Novi Sad

FIAT 500 i Alfa Romeo Giulietta od danas u voznom parku kompanije DDOR Novi Sad

12/09/2015 Off By admin@mobilpublic

8. septembra 2015, u Beogradu –  je izvršena svečana primopredaja ukupno 30 putničkih vozila, odnosno 22 modela FIAT 500, kao i 8 modela Alfa Romeo Giulietta kompaniji DDOR Novi Sad. Ovom prilikom svim prisutnima obratili su se i zvaničnici obe kompanije koji su izrazili svoje zadovoljstvo ovim poslovnim partnerstvom. „Izuzetno smo ponosni na saradnju sa kompanijom DDOR Novi Sad i zadovoljstvo nam je što je kompanija odlučila da nam ukaže poverenje opredelivši se za naša vozila. Sigurno smo da će naša bogata i raznovrsna ponuda modela iz naše putničke game i u budućnosti biti deo voznog parka kompanije  DDOR Novi Sad“, rekao je g. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), komercijalni direktor kompanije FCA Srbija.

fiat-chrysler-automobili-srbija-alfa-romeo-giulieta-arena-sport-mobil-auto-automobilizam-saobracaj-turizam-01

„Danas našem voznom parku priključujemo 30 novih vozila, i ponosimo se činjenicom da to činimo u saradnji sa kompanijom FCA Srbija, sa kojom ćemo nadamo se imati uspešnu poslovnu saradnju,“ rekao je g. Đorđo Markeđani (Giorgio Ambrogio Marchegiani), direktor DDOR Novi Sad.

Model FIAT 500 legendarni je automobil savršenog stila i dizajna. Model Fiat 500 je ikona italijanske vrhunske proizvodnje, širom sveta zahvaljujući italijanskom stilu, stalnim inovacijama, poštovanju životne sredine i vrhunskim kvalitetom.

fiat-chrysler-automobili-srbija-alfa-romeo-giulieta-arena-sport-mobil-auto-automobilizam-saobracaj-turizam-02

Alfa Romeo Giulietta predstavlja savršeni spoj izvrsnog stila i italijanske tehnologije. Njegov prepoznatljiv dizajn sadrži tri suštinske karakteristike italijanskog dizajna: osećaj za proporcije, jednostavnost i visok kvalitet završne obrade.

„DDOR Novi Sad“ a.d. na domaćem tržištu posluje skoro 70 godina i jedan je od lidera u oblasti osiguranja u Srbiji. Trenutno posluje kao deo grupacije „Gruppo Assicurativo Unipol“ koja je najveći osiguravač u oblasti neživotnih osiguranja u Italiji i jedna od deset najvećih grupa u Evropi.

fiat-chrysler-automobili-srbija-alfa-romeo-giulieta-arena-sport-mobil-auto-automobilizam-saobracaj-turizam-03

Auto kuća-KOLE ovlašćeni je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine. Danas, Auto kuća-KOLE raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih, a svoju ponudu obogatili su sa brendovima ALFA ROMEO, JEEP i ABARTH.