FCA Srbija proglasila pobednike kviza “Autić pitalica”

Kompanija FCA Srbija je prvi put na 53. Međunarodnom salonu automobila u Hali 4 Beogradskog sajma organizovala kutak za najmlađe posetioce, na kojem su brojni mališani sa svojim roditeljima kroz zabavu učili o bezbednosti u saobraćaju i učestvovali u nagradnom kvizu.

Dečiji osmesi, radost i kreativnost obeležili su kutak “Autić” na Fiat štandu. Mališani su se družili, crtali i davali više nego zanimljive odgovore na pitanja na temu bezbednosti u saobraćaju i zdravog života u kvizu „Autić pitalica“, koji je bio namenjen deci uzrasta od 4 do 7 godina, a glasanje se vršilo isključivo digitalnim putem i to na Youtube kanalu FCA Serbia.

Nagrade je mališanima svečano uručio naš poznati glumac, Svetislav Goncić, koji je ujedno bio i domaćin na ovom događaju. Trećeplasirani Matija Božović, osvojio je maketu modela Fiata 500L, drugoplasirana Dunja Prodanović, osvojila je ranac za vrtić, a prvoplasirani Lazar Bošković, osvojio je brendirani Fiat bicikl. Nagradni kviz podržali su brendovi Bambi, Moja Kravica, Aqua Viva i predstavnici emisije Mali Dnevnik.

Podsećanja radi, kompanija FCA Srbija je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja sprovela, u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnovosti, veliku nacionalnu kampanju Smart Kid, posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju.