FCA Srbija osvojila srebro u Proizvodnji svetske klase (WCM)

FCA Srbija osvojila srebro u Proizvodnji svetske klase (WCM)

22/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija FCA Srbija, juče je uspela da dostigne sjajan, srebrni nivo u Proizvodnji svetske klase (World Class Manufacturing – WCM), vodećem međunarodnom standardu za organizaciju proizvodnje. Fabrika je pokazala izuzetnu posvećenost menadžmenta i svih zaposlenih, dok su najznačajnija poboljšanja postignuta u oblasti logistike i  razvoja zaposlenih. FCA fabrika u Kragujevcu dokazala je da ima jasan cilj i dobar metodološki pristup u pogledu sticanja WCM standarda.

P1030663

Ovo je izuzetno brzo napredovanje  u proizvodnji svetske klase imajući na umu da je u pitanju veoma mlada fabrika koja je počela proizvodnju modela Fiat 500L u julu 2012. godine, i da je bronzani nivo WCM standarda dostigla prošle godine.

Ovo je izvanredno dostignuće za nas i veliki podsticaj za naš dalji rad. Pokazali smo posvećenost menadžmenta i jaku motivaciju na svakom nivou u okviru fabrike”, izjavio je  Frančesko Ćanća (Francesco Ciancia), direktor fabrike FCA Srbija. Menadžment i svi zaposleni, posle ovog, svetskog uspeha, izrazili su svoje zadovoljstvo i motivaciju da i dalje budu snaga i pokretač čitave kompanije FCA Srbija. WCM sistem sertifikacije za kvalitet proizvodnje nastao je u Japanu, a postao je svetski standard ne samo u automobilskoj industriji.