FCA Srbija imenovala je novog komercijalnog direktora u cilju osnaživanja lokalnog menadžment tima

BEOGRAD 07.04.2017 Igor Ševo komercijalni direktor FCA u Beogradu. foto Dalibor Danilovic

Kompanija FCA Srbija od aprila 2017.god.  ima novog Komercijalnog direktora. G. Igor Ševo imenovan je za ovu poziciju nakon sedam godina rada u FCA Grupaciji. Pojačanje menadžmenta iz redova lokalnog tima, za kompaniju FCA Srbija, je priznanje, jer kao poželjan poslodavac, kompanija kontinuirano investira u znanje, veštine i napredak svojih zaposlenih. Igor je u okviru FCA Grupacije imao prilike da stekne međunarodno iskustvo u menadžmentu, koje će biti veoma korisno za dalji razvoj automobilskog tržišta u Srbiji.

BEOGRAD 07.04.2017 Igor Ševo komercijalni direktor FCA u Beogradu. foto Dalibor Danilovic

Igor Ševo priključio se FCA Grupaciji 2010. godine.

Godinu dana proveo je na poziciji Menadžera flotne prodaje, od 2011. do 2012. bio je Produkt menadžer svih FCA brendova, a u periodu od 2012. do 2014. na poziciji Regionalnog menadžera prodaje svih FCA brendova, odnosno Country menadžer za laka komercijalna vozila (LCV). Međunarodno menadžersko iskustvo stiče od 2014. kada zauzima poziciju Produkt marketing menadžera za model DUCATO, region EMEA, u sedištu FCA Grupacije u Torinu. Početkom 2017. godine, vraća se u Srbiju na poziciju Komercijalnog direktora.

Profesionalno iskustvo započeo je u kompaniji Delta Automoto, tadašnjem zastupniku brendova FIAT, Alfa Romeo, Lancia, na pozicijama Prodavca i Asistenta brend menadžera.

Igor poseduje decenijsko iskustvo u automobilskoj industriji, u različitim oblastima od prodaje do marketinga. Diplomirao je na američkom Univerzitetu Missouri State – International Business Administration. Ima 36 godina, oženjen je i otac jednog deteta.