23/06/2024

F1 Red Bull Racing TAG Heuer Team na salonu u Ženevi

Kako bi proslavili svoju blisku vezu sa svetom automobilizma i svoje nedavno ostvareno partnerstvo sa Formulom 1, tj. timom „F1 Red Bull Racing TAG Heuer Team“, čuveni časovničarski brend predstavlja na Međunarodnom sajmu automobila, koji se održava od 3. do 13.marta u Ženevi, na jedinstvenom izložbenom štandu, 5 veličanstvenih vozila koja su obeležila ovaj brend različitim performansima, u želji da obraduju publiku, posetioce i ostale entuzijaste automobilske industrije.

Patrick D

Zvezda press konferencije, koja je tim povodom održana u Ženevi, je bio glumac Patrik Dempsi, strastveni zaljubljenik u profesionalni automobilizam i TAG Heuer ambasador.

Na jedinstvenom štandu  od 1000 kvadratnih metara, posetioci će moći da vide  bolid F1 “Red Bull Racing – TAG Heuer RB12“,koji je svoju promociju doživeo pre izvesnog vremena u Londonu. Inače, Red Bull racing tim osvojio je do sada 4 puta Double World Champion titule,kadasu u pitanju FIA konstruktori i vozači i to 2010., 2011., 2012. i 2013. godine. Bilo kako bilo, taj neobičan pristup sportu koji Red Bull demonstrira, je ono što je privuklo švajcarskog proizvođača satova da naprave saradnju. Naredno vozilo jePorsche Dempsey Racing 911 RSR 2015, automobil u kojem je slavni glumac Patrik Dempsi, jedan od glavnih glumaca proslavljene serije Uvod u anatomiju, i inače pasionirani ljubitelj brze vožnje i profesionalnih trka, osvojio drugu poziciju 2015.godine na čuvenoj i jednoj od najprestižnijihtrka- francuskoj 24 Hours of Le Mans u  LM GTE-Am kategoriji. Kasnije je osvojio japansku Suzuku.

Untitled10

Treći automobil je legendarni model Formule1 The March 701 Jo Siffert, automobil koji je svojevremeno ponuđen vozaču Džou Sifertu, da iz Ferrarijevog tima pređe u Porsche davne 1970. godine. Takođe, biće predstavljen iFormula E 2016  FIA električni jednosed sa Dallara šasijom, Spark karoserijom i McLaren motorom koji razvija 225 konjskih snaga  u trkačkim uslovima. I naposletku, Abarth 595 “Competizione by TAG Heuer” razvijen u saradnji sa vrhunskim timom “Garage Italia Customs”, izrađen u limitiranoj ediciji od 30 primeraka sa 1.4 litarskim motorom koji razvija snagu od 180 konjskih snaga i 250 nm obrtnog momenta, zahvaljujući novoj turbini i Record Monza izduvnom sistemu, a kreiran je za one koji su adrenalinski zavisnici i vole ubrzanje od 0 do 100km/hzasamo 6.7 sekundi, a to mu obezbeđuju moćne i bezbedne kočnice Brembo sistema.

tagheuer_gims_2

Na štandu će biti 5 trkačkih simulatora, minijaturna staza sa trkačkim automobilima, bar otvoren za javnost, dva VIP salona i veliki ekran. U stalnoj potrazi za inovacijama švajcarski avangardni časovničarki brend ide u korak sa digitalnim tehnologijma, nudeći i virtuelno iskustvo koje korisnika vodi kroz srce priče o Carrera modelu koji je lansiran davne 1963. godine, pa sve do danas kada je nedavno promovisan Heuer Carrera – 02T Tourbillon.

Kako bi čitavo zadovoljstvo bilo zaokruženo, posetioci su u mogućnosti da u pop-up butiku kupe TAG Heuer modele satova, uključujući i legendarno reizdanje čuvenog Monaco modela sa kockastim plavim brojčanikom i krunicom koji je svojevremeno nosio slavni Stiv Mekvin u filmu Le Mans 1971. godine.

Sve u svemu, čitava priča se svodi na jedinstven i dinamičan štand koji savršeno oslikava imidž avangardnih časovnika još od 1860. godine pa do danas.