23/05/2024

Evropska pretpremijera novog modela Jeep ® Renegade za 2019. na Torino Motor Show-u

Brend  Jeep® predstaviće novi model Jeep Renegade za 2019. za evropsko tržište na otvaranju Torino Motor show-a  6. juna. U spektakularnom Valentino parku, ljubitelji će moći da vide najnoviju verziju modela Jeep Renegade tokom ovog jedinstvenog događaja koji predstavlja omaž fanovima brenda i gradu, domaćinu sajma.

Jeep Renegade postavio je nove standarde u B-SUV segmentu 2014. time što je spojio legendarne mogućnosti terenske vožnje brenda Jeep sa dimenzijama i stilom koji su savršeni sa uživanje u gradskom životu. Novi model za 2019. imaće osvežen izgled i nove motore.

Nova porodica trotaktnih i četvorotaktnih benzinskih motora – jedan sa rezervoarom od 1,0 litra koji proizvodi 120 KS i drugi sa rezervoarom od 1,3 litre koji proizvodi 150 KS ili 180 KS – biće predstavljena u cilju pružanja još bolje efikasnosti i performansi.

Nova porodica motora dodatno će učvrstiti snagu i privlačnost modela Jeep Renegade u ovom segmentu, ispunjavajući zahteve tržišta i kupaca.

Više detalja o modelu Jeep Renegade za 2019. godinu biće objavljeni tokom predstavljanja međunarodnim predstavnicima medija  u drugoj polovini meseca juna.