18/05/2024

EUROIMPEX AUTOGROUP – NOVI EKSKLUZIVNI UVOZNIK PEUGEOTA U SRBIJI

Na  konferenciji za štampu održanoj u Beogradu, po prvi put je predstavljena kompanija Euroimpex Autogroup, novi Ekskluzivni uvoznik za Peugeot brend u Srbiji. Reč je o kompaniji iste vlasničke strukture kao i Euroimpex, koja je od 1992. godine Generalni uvoznik za Peugeot u Makedoniji.

Euroimpex je zapisana u istoriji kao prva privatna kompanija u Makedoniji koja je počela da se bavi trgovinom automobila i lakih motornih vozila, a danas je jedinstvena kompanija automobilske industrije, koja je kontinuirano svih ovih godina Generalni uvoznik istog automobilskog brenda.

Euroimpex radi po ISO standardima još od 2008. godine,a da je stabilan brend na tržištu, govori i priznanje Superbrends za 2013/2014 godinu.IMG_5584

„Vlasnička struktura ove kompanije, nije po prvi put na srpskom tržištu. Od decembra 2009. godine zastupamo Mitshubishi Motors preko kompanije Inoto Motors . Svako tržište ima svoju specifičnost, a mi smo već savladali potrebe i mogućnosti potencijalnih klijenata zahvaljujući radu sa Inoto Motorsom.“ Rekao je g-din Kiril Voinovski, Generalni direktor Euroimpex-a.

Zeleo bih naglasiti da je dosadasnji uvoznik kompanija Verano motors odradila svoj posao profesionalno svih ovih godina i da je imidž Peugeot Brenda na zavidnom nivou. Saradnja Verana i Euroimpex-a traje skoro 20 godina i tu saradnju planiramo razviti jos vise… Verano ostaje u mrezi Peugeot-a kao glavni diler u Srbiji, sa svojim prodajno servisnim centrima u Beogradu i Nišu. Politika principala oko globalizacije uvoza i distribucije nametnula je ovu novu organizaciju poslovanja. Ja verujem u naš profesionalni tim. Iskoristićemo sav naš know-how i svo iskustvo koje imamo da prenesemo prave vrednosti brenda i da ćemo imati mnoštvo zadovoljnih Peugeot klijenata.“  – izjavio je g-din Danijel Voinovski Generalni direktor Euroimpex-a.IMG_5589

Primarni cilj kompanije je da formira jaku prodajno-servisnu mrežu kako bi po najvišim standardima nastavila brigu o potencijalnim i sadašnjim vlasnicima Peugeot modela, nezavisno u kojem kraju zemlje žive jer dugoročni cilj su zadovoljni i lojalni klijenti.

Nedavno grupacija PSA je sasvim promenila svoju strategiju, pozicionirajući Peugeot brend stepenik više, praveći odličan spoj između tradicionalnih i savremenih vrednosti. Sa današnjim modelima Peugeot brenda, koji čine najmlađu gamu ikada, u kojoj nema nijednog modela starijeg od tri godine, Peugeot brend ide sigurnim koracima napred osvajajući tržišta i povećavajući tržišni udeo .IMG_5587

Euroimpex Autogroup je startovala sa svojom prvom kampanjom i to sa Evropskim Automobilom godine, Peugeot 308. Uz to svi budući kupci Peugeot putničkih vozila će dobiti petogodišnju garanciju, koja svedoči o vrhunskom kvalitetu, ekonomičnim motorima kao i novim efikasnim tehnologijama. Uskoro javnosti će biti predstavljen i novi restilizovani Peugeot 508. U narednom period vlasnike Peugeot vozila očekuju nove servisne akcije, kako za vozila koja su u garantnom roku tako i za ona van garancije.