Euro Sumar – Uz Suzuki S-Cross i besplatan set točkova za zimu

Nakon što je popularni Suzuki S-Cross i ovog meseca zadržao akcijske cene, čime se, zavisno od motora i opreme, u proseku ostvaruju ušteda od oko 1.000 evra, ponuda za ovaj model je od nedavno postala još atraktivnija: svaki budući kupac ovog automobila na poklon dobija zimski set točkova. On uključuje izuzetno kvalitetne zimske pneumatike, montirane na čelične naplatke („felne“) sa senzorima pritiska u pneumaticima, koji su inače deo sistema bogate standardne opreme S-Crossa.480x100 naslovna S Cross gume

Ova povoljnost se odnosi na sve varijante modela S-Cross i traje do isteka lagera zimskih setova.

Podsećamo da se ovaj automobil nudi po promotivnoj ceni, koja za verziju sa Basic opremom iznosi 12.990 evra. Varijanta sa prednjim pogonom i opremom Comfort trenutno košta 14.590, a sa opremom Premium 15.890 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa svim dažbinama).

Akcijsku cenu ima i S-Cross sa dizel motorom i pogonom na prednje točkove, koji se može kupiti za 17.990 evra, dok je za ovaj model sa štedljivim benzinskim motorom, Premium opremom i Suzuki All Grip pogonom, potrebno je 17.590 evra.