19/05/2024

Ekskluzivna ponuda prestižnih modela Mercedes-Benz i Smart u EUROPCAR

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je kompaniji Europcar flotu od 25 vozila koja uključuje Mercedes-Benz putnički i komercijalni program. Ponuda je obogaćena izuzetno atraktivnim modelima:

  • E-Klasa AMG
  • V-Klasa
  • GLC
  • GLE Coupe AMG
  • GLS AMG
  • Vito

EUROPCAR je kompanija koja nudi svoje usluge u preko 150 zemalja sveta a na teritoriji Evrope je lider u svojoj industriji mobilnosti klijenta. Kompaniju EUROPCAR u Srbiji odlikuju izuzetno atraktivne ponude ka klijentima i kao i premium rent a car usluga. Ponude na duži vremenski period se prave sprema specifičnim potrebama klijenata.

Kako ističe Nenad Tašić, Menadžer nabavke u EUROPCAR Srbija: „Flota EUROPCAR u Srbiji je stara u proseku 6-8 meseci, uvek se trudimo da klijenta iznenadimo sa novim modelom vozila. Takodje, u ponudi možete pronaći i najširi spektar dizel agregata, zatim preko 20 modela vozila sa automatskim prenosom, kao i najveći broj najrazličitijih karavan vozila“. Detaljnije na sajtu www.europcar.rs. EUROPCAR kao pouzdani partner pruža usluge:

  • Dnevnog i višemesečnog najma u zemlji ili inostranstvu kako za fizička lica tako i pravna lica
  • Rentiranje vozila na duži period (Operativni Lizing)
  • Isporuku i preuzimanje vozila gde klijentu odgovara na teritoriji cele Evrope
  • Rentiranje vozila van granica Srbije (150 zemalja Sveta) sa garancijama samo prema kompaniji u Srbiji

Saradnja Emil Frey Auto Centar-a i kompanije EUROPCAR-a predstavlja ekskluzivnu ponuda različitih modela na tržištu u Srbiji. Sa flotom od 50 grupa vozila, od kojih se izdvajaju najnoviji i najprestižniji Mercedes-Benz modeli, od poslovnih limuzina preko 4×4 terenskih vozila, pa do komercijalnih vozila, EUROPCAR uvek obezbeđuje najbolje rešenje.

Mercedes-Benz limuzina E-Klasa sa svojom desetom generacijom ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, pokretačkog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. Vozila su opremljena kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno iskustvo u vožnji.

Poslednja reč tehnike i tehnologija efikasnog pogona, zajedno sa vrhunskim kvalitetom vožnje, univerzalnost i robusnost tipična za SUV vozila – to su sve elementi koji čine GLC, GLE Coupe i najekskluzivniji model GLS. Model GLE Coupe i GLS su u EUROPCAR Srbiji dostupni u AMG opremi.

Sa svojim impresivnim kvalitetom i dinamikom vožnje, uzornom bezbednošću i ekonomičnošću i uz visok nivo svestranosti i robusnosti, Mercedes-Benz V-Klasa i Vito su zaista savršena vozila za duža putovanja i transfere.